Installateurs

Steeds meer wordt het oog op duurzaamheid, slimme oplossingen en kostenefficiëntie gericht. Hierdoor wordt de zoektocht naar kwalitatieve en gebruiksvriendelijke producten ook ingewikkelder. Bij lampenlicht hebben we daarom een assortiment speciaal voor installateurs die deze zaken combineren!


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs! - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Verlichting voor installateurs

Het installatiegemak van verlichting

Wij begrijpen dat je het als installateur/installatiebedrijf al druk genoeg hebt om uitgebreid na te moeten denken over het soort verlichting dat nodig is. Daarom bieden we bij lampenlicht een ruim aanbod aan gebruiksvriendelijke, duurzame producten. Deze zullen in vrijwel alle gevallen aan de wensen en behoeften van je klanten voldoen. Bovendien kunnen wij snel en flexibel leveren uit onze ruime voorraad. Eveneens kunnen we helpen bij de transitie van conventionele lichtbronnen naar LED verlichting, om zowel binnen- als buitenruimtes duurzamer in te richten.

 

Lampenlicht heeft voor ieder (zakelijk) project een geschikte verlichtingsoplossing. Kun je licht- of productadvies gebruiken? Onze lichtadviseurs denken graag met je mee!

 

QAZQA Professional collectie

Onze QAZQA Professional lijn bevat een ruim aanbod aan railverlichting, inbouw- en opbouwspots. Bij deze producten staat het installatiegemak voorop. Daardoor zijn ze eenvoudig te monteren voor een snel en efficiënt installatieproces. Bovendien profiteer je als zelfstandige of als groot installatiebedrijf van exclusieve kortingen op de QAZQA Professional collectie!  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies