Winkelverlichting

In het assortiment van lampenlicht vind je kwalitatieve retailverlichting voor zowel etalage, showroom als magazijn. Het is belangrijk dat er een goede balans ontstaat tussen functionele verlichting en sfeerverlichting. Voldoende licht voor de presentatie van product of dienst en sfeerverlichting voor de beleving. Met ons ruime aanbod bezorg je klanten een buitengewone winkelervaring.


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs! - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Winkel verlichting

Retailverlichting - Vind de juiste balans in de winkel

De aanblik van buitenaf geeft voor de consument een belangrijke eerste indruk. Een sfeervolle etalage nodigt uit en goede verlichting maakt daarbij het verschil. In de winkel kunnen producten of diensten extra belicht worden. Dit kan op een functionele manier, waardoor consumenten richting bepaalde producten gedreven worden. Daarnaast kan verlichting sfeerverhogend werken. Met indirect, warm licht creëer je een sfeer waarbij de consument zich op zijn gemak voelt. Het is belangrijk om hier een goede balans in te vinden. Bij correct gebruik van verlichting geef je klanten de sfeerbeleving die ze zoeken.

Onze QAZQA Professional lijn bevat een ruim aanbod aan railverlichting, inbouw- en opbouwspots. Perfect om accentverlichting aan te brengen in een etalage of showroom. En als zakelijke klant profiteer je van exclusieve kortingen op QAZQA Professional producten!

 

Duurzamer ondernemen

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en het wordt voor consumenten ook steeds belangrijker. Niet meedoen aan verduurzaming kost op de lange termijn niet alleen geld, maar tast ook het imago aan. Een eenvoudig te nemen maatregel is het overstappen op duurzame LED verlichting. Met LED verlichting bespaar je op energiekosten en het draagt bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Bij lampenlicht hebben we duurzame oplossingen voor ieder winkelinterieur. Een groot deel van onze LED verlichting is dimbaar, waardoor deze zowel functioneel als sfeervol kan worden ingezet.  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies