Uitgebreide garantie

Waarom kiezen voor uitgebreide garantie?

Met uitgebreide garantie krijg je 3 jaar extra zekerheid bovenop 2 jaar wettelijke Europese garantie termijn Deze gehele periode ben je dan beschermd tegen kortsluiting schade, waterschade en eventuele andere defecten die kunnen optreden bij de lamp. Bovenal heb je hierdoor heel veel minder zorgen. Want neem maar van ons aan, je hebt met ons nooit gedoe.

Wettelijke garantie termijn + 3 jaar uitgebreide garantie
2 jaar 5 jaar

 

Waarvoor ben ik beschermd met uitgebreide garantie?

 

Kortsluiting Schade

Kortsluiting kan snel ontstaan. Dit gebeurt vaak met het aansluiten van de lamp en wanneer één of meer elektrische draden elkaar raken. Hierdoor kan jou mooie aankoop kapot gaan. Valt dit binnen de wettelijke garantie? Nee, maar met het 3 jaar extra uitgebreide garantie heb je deze zorg niet meer.

 

Val- en stootschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb je je lamp niet helemaal goed gemonteerd of is er een andere oorzaak waardoor jouw lamp schade heeft opgelopen? Dat is erg vervelend. Gelukkig valt zelfs val- en stootschade binnen onze uitgebreide garantie. Jouw kapotte lamp kun je dan laten vervangen voor een nieuwe.

 

Waterschade

Heeft je lamp schade omdat het in aanraking is gekomen met water? Dan kan je jouw product laten vervangen door een nieuw exemplaar. We verwachten uiteraard wel van je dat je de lamp plaatst waarvoor het bedoeld is. Weet je niet precies welke lamp je waar kunt plaatsen lees ook ons artikel over IP-waarden voor meer informatie.

 

Niet-vervangbare LED

Niet-vervangbare LED betekent dat de verlichting al is geïntegreerd in het armatuur De lichtmodule zit vast in de lamp. Je hoeft dus geen losse lichtbron bij je gekochte lamp extra te bestellen. Deze LED module kan je niet uit de lamp halen en is dus ook niet te vervangen. Ontzettend vervelend dus als de verlichting kapot gaat! Met uitgebreide garantie bescherm je jezelf en ontvang je van ons een nieuwe lamp.

 

Kan ik uitgebreide garantie bij ieder product aanschaffen, en wat kost het?

Nee. Producten onder de €25,00 zijn uitgesloten, als ook lichtbronnen en accessoires uitgesloten zijn van uitgebreide garantie. Als een product wel aan de voorwaarden voldoet, kost de uitgebreide garantie 15% van de productprijs, met een minimum van €10,00. Bij elk product staat aangegeven of je hier een extra uitgebreide garantie bij kunt aanschaffen.

 

Hoe schaf ik uitgebreide garantie aan?

Bij het selecteren van een product heb je de optie om de extra uitgebreide garantie toe te voegen aan je winkelwagen. Deze optie kan je aanvinken. Als je vervolgens verder het bestelproces in gaat, is uitgebreide garantie toegevoegd aan je order. Uiteraard is het kiezen voor uitgebreide garantie geheel vrijblijvend.

 

Hoe vergoeden we je kapotte lamp?

Als je product kapot is gegaan en je hebt het extra uitgebreide garantie gekozen hoef je maar weinig te doen. Neem contact op met onze klantenservice. Geef aan wat er is gebeurd, stuur een foto mee en stuur je naam en adres gegevens mee. Wij kunnen dan direct zien of je aanspraak maakt op uitgebreide garantie.

Als besloten is de claim uit te keren zal dat als volgt gebeuren

  1. We vergoeden de extra zekerheid altijd met hetzelfde product
  2. We vergoeden indien hetzelfde product er niet meer is, een gelijkwaardig product
  3. Is er ook geen gelijkwaardig product, dan krijg je een tegoedbon ter hoogte van de aanschafwaarde
  4. We crediteren niet
  5. Bij fraude heeft lampenlicht het recht om eenzijdig uitgebreide garantie op te zeggen en de aanschafwaarde van uitgebreide garantie naar rato te crediteren.