Hotel verlichting

Vanaf het moment dat bezoekers het hotel binnenstappen wil je ze een warm welkom bieden. De eerste indruk en het bieden van een gastvrije omgeving maken een bezoek meteen aangenaam. Met de verlichting van lampenlicht straal je deze gastvrijheid, maar ook professionaliteit uit!


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs! - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Hotel verlichting

Hotelverlichting - Het visitekaartje

Optimale hotel verlichting dient in eerste instantie functioneel te zijn. Een goede basisverlichting geeft een veilig en vertrouwelijk gevoel. Functionele verlichting hoeft tegenwoordig niet meer kil of afstandelijk aan te voelen. Door de juiste hoeveelheid lumen en kelvin aan te houden kan verlichting zowel functioneel als warm aanvoelen. Functionaliteit is echter niet genoeg! Om een bezoeker echt die unieke ervaring te bieden gebruik je sfeerverlichting. Zo creëer je met hanglampen een gastvrij gevoel bij de receptie. Met railverlichting of tafellampen een gezellige sfeer in het restaurant. En met nachtkastlampen een warme uitstraling in de slaapkamer. Waar de bezoeker zich ook in het hotel bevindt, verlichting speelt een belangrijke rol! Als zakelijke klant profiteer je bij lampenlicht tevens van exclusieve kortingen op ons assortiment.

 

Duurzame hotel verlichting

Duurzaamheid is tegenwoordig van groot belang. Ook de consument hecht steeds meer waarde aan duurzaamheid en het maken van milieubewuste keuzes. Als onderneming kun je er dan ook niet langer omheen draaien. Dat weten we bij lampenlicht ook. Daarom biedt lampenlicht een ruim assortiment aan duurzame LED verlichting aan, waarmee de ecologische voetafdruk verkleind wordt. Dit kan onder andere met dimbare LED of slimme verlichting. Smart verlichting kan, wanneer correct ingesteld, bovendien door bezoekers gebruikt worden om verlichting scenario's in te stellen. Denk daarbij aan scenario’s voor het kijken van een spannend film, extra verlichting om te lezen of een romantische avond.  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies