Kantoorverlichting

Goede kantoorverlichting is essentieel voor zowel werkgever als werknemer. Het draagt bij aan een hogere productiviteit en vermindert stress en vermoeidheid. De reden: ogen hoeven zich bij voldoende licht minder in te spannen. De eerste stap voor kantoorverlichting is daarom functionele basisverlichting. Wanneer dit op orde is, volgt de afwerking; met een bureau-, vloer- of hanglamp zorg je ervoor dat de ruimte extra goed verlicht wordt en welkom aanvoelt.


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs! - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Zakelijke kantoorverlichting

Professionele verlichting voor kantoorruimtes

De mens is gemaakt om buiten te leven en om volop daglicht op te nemen. Buiten absorberen de ogen overdag 2.000 - 20.000 lumen. Kantoorpanden zijn vaak onderbelicht, waardoor het aantal lumen niet boven de 500 komt. Voor de beste prestaties van werknemers is een minimum van 1000 lumen aan te raden. Te weinig licht kan een negatieve invloed hebben, wat kan leiden tot minder energie en stress. Wanneer dit langdurig aanhoudt kan het in ernstige gevallen zelfs leiden tot een depressie, overgewicht en een verminderd immuunsysteem. De juiste verlichting kan dus ziekteverzuim van het personeel terugdringen. Gezond personeel is waardevol, zorg dus voor voldoende licht op kantoor voor een optimale werkplek!

 

Duurzamer ondernemen met LED verlichting

Als onderneming dien je niet alleen duurzaam om te gaan met het personeel. Consumenten rekenen er ook op dat organisaties duurzamer acteren en daarnaast wordt wetgeving rondom duurzaamheid strenger. Hoe kan verlichting daaraan bijdragen?

 

Het is belangrijk om op voorhand te bepalen waar de lichtpunten in het kantoor moeten komen. Een goed uitgewerkt lichtplan laat werknemers maximaal profiteren van verlichting en zorgt voor efficiëntie. Wanneer dit inzichtelijk is kan LED verlichting gebruikt worden voor verdere energiebesparing. Duurzame LED verlichting gaat over het algemeen zo’n 25.000 tot 35.000 branduren mee en kan daarna gerecycled worden. LED verlichting is dus niet alleen duurzaam in gebruik, maar krijgt ook gemakkelijk een tweede leven. Een extra duurzame oplossing is smart verlichting. Slimme verlichting kan op afstand aan- en uitgezet worden en met een timer ingesteld worden. Je voorkomt hiermee dat er onnodig energie en branduren verloren gaan.  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies