Verlichting voor jouw ruimte

In huis hebben we verschillende ruimtes die functionele verlichting én sfeer nodig hebben. Maar hoe bepaal je nu hoeveel licht je nodig hebt in elke woonruimte? Wij helpen jou helemaal op weg!

Woonkamer verlichting
Verlichting tips voor jouw woonkamer

De woonkamer is dé ruimte in huis waar we het meeste tijd spenderen. Zo is direct of functioneel licht belangrijk om te kunnen werken of lezen in de woonkamer. Wij geven je graag verschillende tips om de juiste verlichting te kiezen!

Meer info
 
Slaapkamer verlichting
Tips voor jouw slaapkamer verlichting

Hoe combineer je sfeerverlichting en functionele verlichting in de slaapkamer? Wij geven je graag verschillende tips om de juiste verlichting voor jouw slaapkamer te kiezen.

Meer info
 
Kunnen wij je nog helpen? Neem dan contact op met onze experts voor de perfecte verlichting voor jouw ruimte. Contact
Badkamer verlichting
Badkamer verlichting: hoe pak je dit aan?

De keuze voor badkamer verlichting is erg breed! Hoe kun je de keuze voor verlichting het beste aanpakken? Lees onze tips!

Meer info
Keuken verlichting
Tips voor jouw keuken verlichting

De keuken wordt gezien als dé centrale plek in huis. Wij geven je graag verschillende tips voor een goede combinatie tussen functionaliteit en sfeer in de keuken!

Meer info
Thuiskantoor verlichting
Je thuiskantoor verlichten: enkele tips

Goede werkverlichting zorgt voor een hogere productiviteit en heeft een positieve invloed op je welzijn. Hoe meer licht op de werkplek, hoe beter je je werk doet. Daarom is voldoende en efficiënt licht essentieel in jouw eigen werkplek thuis. Hoe kan je dit het beste aanpakken? Lees onze tips!

Meer info