Over ons - Over lampenlicht - banner

Over ons

Lampenlicht.be is in 2007 ontstaan vanuit een kleine lampenwinkel in Brabant. Nu is lampenlicht.be de marktleider in Nederland in de verkoop van verlichtingsartikelen. Sinds de oprichting is het onze missie om klanten te helpen meer ruimte voor sfeer te creëren. Lampenlicht is er voor de sfeermakers. Iedereen heeft zijn eigen opvattingen over sfeer. Logisch, smaak is persoonlijk. En dus zijn wij dat ook.

Inmiddels zijn wij een internationaal bedrijf actief in 29 landen, waaronder België, Nederland en Duitsland onze grootste afzetmarkten zijn. Daarnaast heeft lampenlicht outlet stores in Antwerpen, Breda, Zaandam, Heerlen en Krakau (PL). In Eindhoven kan je terecht in onze superstore: in deze winkel willen we je wegwijs maken in alle binnen- en buitenverlichting die lampenlicht jou te bieden heeft! We hebben klantenservice vestigingen verspreid over heel Europa.

Lampenlicht.be is een snelgroeiende onderneming. Wij hebben standaard meer dan 3.000 artikelen op voorraad. Als consument kun je bij lampenlicht terecht met al je vragen over verlichting. Onze experts staan altijd klaar om je adviseren.

Lampenlicht.be is aangesloten bij de Stichting Webshop Trustmark en bij het Europese keurmerk Trusted Shops, waarvan lampenlicht de volledige certificering geniet. Trusted Shops is de grootste community voor veilig online shoppen, welke door middel van de kopersbescherming en geverifieerde klantbeoordelingen een absolute meerwaarde is voor zowel consument als winkelier.

Bedrijfsgegevens

Lamp en Licht Online B.V., handelend onder de naam "lampenlicht.be"
Kantooradres: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nederland

Telefoonnummer: +32 11 93 10 07
E-mailadres: [email protected]

KvK-nummer: 67722415
BTW-nummer: BE 0757.505.563

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.