Wij maken gebruik van cookies om het winkelen bij ons nog makkelijker te maken. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met deze cookies - Lees meer - Verberg deze melding

Over ons - Over lampenlicht - banner

Over lampenlicht

Lampenlicht.be is in 2007 ontstaan vanuit een kleine lampenwinkel in Brabant. Nu is lampenlicht.be de marktleider in Nederland in de online verkoop van verlichtingsartikelen. Sinds de oprichting is het onze missie om klanten te helpen meer ruimte voor sfeer te creëren. Lampenlicht is er voor de sfeermakers. Iedereen heeft zijn eigen opvattingen over sfeer. Logisch, smaak is persoonlijk. En dus zijn wij dat ook.

Inmiddels zijn wij een internationaal bedrijf met webshops in onder andere Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Polen, Italië en Zweden. Daarnaast heeft lampenlicht outlet stores in Breda, Zaandam en Krakau (PL) en klantenservice vestigingen in Krefeld (DE), Londen (UK), Barcelona (ES) en Krakau (PL).

Lampenlicht is een snelgroeiende onderneming met ongeveer 85 informele experts. Wij hebben standaard 3.000 artikelen op voorraad. Als consument kun je bij lampenlicht.be terecht met al je vragen over verlichting. Onze lichtadviseurs staan klaar om je te adviseren en kunnen ook helpen bij het maken van een lichtplan.

Lampenlicht is in België aangesloten bij de Stichting Webshop Trustmark en bij het Europese keurmerk Trusted Shops. 

Bedrijfsgegevens

Lamp en Licht Online B.V., handelend onder de naam "lampenlicht.be"
Kantooradres: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nederland

Telefoonnummer: 078-482156
E-mailadres: [email protected]

KvK-nummer: 17208874
BTW-nummer: BE0810080652

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.