Over ons - Over lampenlicht - banner

Over lampenlicht

Lampenlicht is in 2007 ontstaan vanuit een kleine lampenwinkel in Brabant. Momenteel is lampenlicht marktleider in Nederland in de online verkoop van verlichting. Sinds de oprichting is het onze missie om klanten te helpen om meer ruimte voor sfeer te creëren. Lampenlicht is er voor de sfeermakers. Iedereen heeft zijn eigen opvatting over sfeer. Logisch, smaak is persoonlijk. En dus zijn wij dat ook.

We zijn inmiddels een internationaal bedrijf met webshops in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en Zweden. Daarnaast heeft lampenlicht outlet stores in Breda en Zaandam én een nieuwe winkel in Eindhoven (Ekkersrijt). We hebben ook een winkel in Krakau (Polen) en klantenservice vestigingen in Krefeld (Duitsland), Londen (UK), Barcelona (Spanje) en Krakau.

Lampenlicht is een snelgroeiende onderneming met 85 medewerkers. We hebben standaard 3000 artikelen in stock. Als consument kan je bij lampenlicht.be terecht met al je vragen over verlichting. Onze adviseurs staan klaar om je te adviseren en zij kunnen ook helpen bij het maken van een lichtplan.

Lampenlicht is in België aangesloten bij de Stichting Webshop Trustmark en bij het Europese keurmerk Trusted Shops, waarvan lampenlicht de volledige certificering geniet. Trusted Shops is de grootste community voor veilig online shoppen, welke door middel van de kopersbescherming en geverifieerde klantbeoordelingen een absolute meerwaarde is voor zowel consument als winkelier.

Bedrijfsgegevens

Lamp en Licht Online B.V., handelend onder de naam "lampenlicht.be"
Kantooradres: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nederland

Telefoonnummer: 078-482156
E-mailadres: [email protected]

KvK-nummer: 67722415
BTW-nummer: BE0810080652

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.