Interieurbouwers

Verlichting speelt een belangrijke rol in de aankleding van het interieur. Interieurbouw vraagt om maatwerk en daarom heeft lampenlicht een ruim productaanbod dat eenvoudig te monteren én te verwerken is in ieder project. Als zakelijke klant profiteer je van onze scherpe prijzen!


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs! - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Verlichting voor interieurbouwers

Interieurverlichting voor ieder project

Een interieur komt pas tot leven wanneer de verlichting brandt. Wanneer de verlichting dan ook nog eens naadloos aansluit bij het ontworpen interieur, is het helemaal geweldig. Bij lampenlicht beseffen we dat ieder project anders is en dat dat vraagt om maatwerk. Of het nu gaat om een kantoorpand, school, overheidsgebouw of horecagelegenheid; ieder project heeft specifieke wensen en behoeften. Zo is het ene project meer geholpen met functionele verlichting, terwijl het andere floreert door sfeerverlichting. Bij lampenlicht begrijpen we hoe belangrijk dit is. Daarom is onze verlichting breed toepasbaar, duurzaam en eenvoudig te monteren!

 

Indien gewenst denken wij tijdens het voortraject van het project graag met je mee. We zorgen dan dat onze verlichting perfect aansluit bij het door jou ontworpen interieur. Onze lichtspecialisten geven je graag (technisch) licht- en productadvies.

 

QAZQA Professional

Onze QAZQA Professional lijn bevat een ruim gamma aan railverlichting, inbouw- en opbouwspots. Perfect om accentverlichting aan te brengen of om creatief met indirect licht te werken. Deze producten zijn ideaal om te verwerken in maatwerk projecten. Als zakelijke klant profiteer je van exclusieve kortingen op QAZQA Professional producten!
  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies


Persoonlijk advies en een lichtplan voor jouw project

Onze projectadviseur kijkt met je mee voor een passend aanbod voor jouw project. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Na het eerste telefonische adviesgesprek bepalen we de vervolgstappen voor jouw project.