Wij maken gebruik van cookies om het winkelen bij ons nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies - Lees meer - Verberg deze melding

Onze winkels

Outletshop in Breda

Lampenlicht-Outlet Breda


Openingstijden:

Maandag
09.00 - 17.30 uur
Dinsdag
09.00 - 17.30 uur
Woensdag
09.00 - 17.30 uur
Donderdag
09.00 - 21.00 uur
Vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.30 - 18.00 uur
Zondag
12.00 - 17.00 uur

7 dagen per week geopend - Gratis parkeren

Kruisvoort 44
K4814 RZ Breda
Nederland
Tel. 076-7820999
Woonboulevard Breda XXL

Betaal opties

Pin, Creditcard, Contant

Plan direct je route

Over onze winkels

Kun je maar moeilijk kiezen tussen al het moois wat lampenlicht aanbiedt? Krijg je graag persoonlijk advies over welke hanglamp nu het beste boven jouw eettafel past of ben je juist op zoek naar een persoonlijk en technisch advies? Kom dan langs in een van onze winkels en profiteer van kortingen op:

Onze foto modellen die wij verkopen voor super prijzen

Lampen die wij retour hebben ontvangen, waarvan soms alleen de verpakking ontbreekt

Restant partijen en overvoorraden

Super scherpe prijzen, technisch advies van onze sfeermakers en een enorm aanbod. Genoeg redenen om een keer langs te komen in één van onze winkels! Wekelijks worden er nieuwe artikelen aangeleverd waardoor het assortiment steeds wisselt. We weten hierdoor vooraf niet wat er in de winkel komt te liggen. Wil je liever een nieuw product? Geen probleem! Alles wat je in de winkel ziet, kan direct online besteld worden vanuit de winkel en wordt gratis bij je thuis afgeleverd.

Goed om te weten: niet voor alle lampen is een verpakking beschikbaar. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden in verband met het vervoeren naar huis.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden die gelden in onze winkels.