LED strips

LED strips voor bijna alle ruimtes direct op voorraad!

LED strips met diverse kleurschakelingen en een dimmer geven jouw interieur precies de uitstraling die je wilt! Met afstandsbediening voor het gemak. Doordat de LED strips in de meeste gevallen waterdicht zijn, zijn de belichtingsmogelijkheden oneindig. LED strips hebben een lange levensduur, een laag energieverbruik en zijn geschikt voor bijna iedere ruimte van uw woning. LED strips kunnen gebruikt worden als sfeerverlichting, maar zijn ook geschikt als hoofdverlichting.

LED strips
3 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Flexibele-LED-strip-5-meter-multicolor-RGB---Teania
  Flexibele LED strip 5 meter multicolor RGB - Teania
  € 34,95 € 28,95
 2. Flexibele-LED-strip-5-meter-multicolor-RGB---Teania
  Flexibele LED strip 5 meter multicolor RGB - Teania
  € 59,95 € 38,95
 3. Flexibele-LED-strip-10-meter-multicolor-RGB
  Flexibele LED strip 10 meter multicolor RGB
  € 99,95 € 67,95
3 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

LED strips

LED strip kopen? Het grootste assortiment LED strips vind je op Lampenlicht.be!

LED strips met diverse kleurschakelingen en een dimmer geven je interieur precies de uitstraling die jij wilt! Met afstandsbediening voor het gemak. Doordat de LED strips in de meeste gevallen waterdicht zijn, zijn de belichtingsmogelijkheden oneindig. LED strips hebben een lange levensduur, een laag energieverbruik en zijn geschikt voor bijna iedere ruimte van je woning. LED strips kunnen gebruikt worden als sfeerverlichting, maar zijn ook geschikt als hoofdverlichting.

Prachtige design LED strips in verschillende soorten en maten

In dit assortiment vind je het grootste aanbod LED strips van België. Met een LED strip kun je makkelijk en sfeervol je huis, tuin of terras verlichten en genieten van de langere levensduur die de LED technologie biedt. Naast zijn levensduur geven LED strips je ruimte ook nog eens een prachtige uitstraling, laat je woonkamer of eetkamer stralen! Met deze schitterende LED plafondstrips, wandstrips, grondstrip of tafelstrips kun je iedere ruimte in en om het huis voorzien van een prachtige sfeerverlichting. Naast het ideale gebruik in of om je huis zijn deze LED strips ook ideaal te gebruiken op kantoor of je restaurant.

Hulp nodig bij het vinden van de ideale LED strip? Laat ons je helpen!

Met ons ruime assortiment kan het soms moeilijk zijn om de ideale LED strip te vinden. Wij van Lampenlicht.be helpen je daar graag bij om de perfecte LED verlichting voor je te vinden. Onze live chat-functie, e-mail of telefoon is op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur en zondag van 12.00 - 17.00 uur Met onze live chat-functie kun je direct in contact komen met een van onze medewerkers en krijg je antwoord op al je vragen over onze LED strips. Samen met ons kun je jouw ideale LED verlichting gegarandeerd vinden.

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren