LED strips

LED strips meteen op voorraad!

LED strips met diverse kleurschakelingen en een dimmer geven jouw interieur een sfeervolle uitstraling. Doordat de LED strips meestal waterdicht zijn, zijn de belichtingsmogelijkheden oneindig. LED strips hebben een lange levensduur en hebben een laag energieverbruik.

LED strips
5 producten
Filter & sorteer
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
Filter & sorteer
Van hoog naar laag sorteren

LED strips voor in huis

Met een LED strip kan je veel kanten mee uitgaan in huis. Je kunt LED strips bevestigen onder een stuk meubilair, tegen je plinten of onder de trapleuning. Hiermee kun je bijvoorbeeld een bepaalde muur bij het interieur betrekken. We hebben ook LED strips met warm wit licht die je ruimte van gezellig licht voorzien. Combineer je LED strip met onze andere LED verlichting en maak gebruik van LED lichtbronnen. Zo koop je bij lampenlicht al je duurzame en energiezuinige LED verlichting!

 

LED strips als keukenverlichting

Met onze LED strips maak jij van elke ruimte in huis een sfeervolle belevenis. Je kunt bijvoorbeeld een LED strip bevestigen onder je keukenkastjes of onder het aanrecht in de keuken. Met een druk op de afstandsbediening bepaal jij wat de sfeer in je ruimte is. Wordt het romantisch rood licht of fris blauw? De LED strips van lampenlicht zijn overal geschikt voor!

 

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte LED strip?

Het vinden van een LED strip kan heel moeilijk zijn! Daarom willen we jou graag helpen bij het vinden van leuke LED strips voor thuis of op kantoor. Neem contact op met onze klantenservice via de live chat-functie, per telefoon of met een e-mail en wij beantwoorden al jouw vragen. Samen met ons gaan we die LED strip gegarandeerd vinden!

new

Populaire producten