Indirecte verlichting

Indirecte verlichting is de perfecte aanvulling op directe verlichting. Je creëert op die manier een mooie combinatie van de twee. Ontdek het aanbod indirecte verlichting van lampenlicht en bestel eenvoudig en snel online!
Indirecte verlichting
Jouw geselecteerde filters
402 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  • Gratis levering vanaf €50
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten geven ons een 4.6/5
 1. Buitenwandlamp-zwart-IP44-2-lichts---Duo
  Buitenwandlamp zwart IP44 2-lichts - Duo
  € 39,95
  Of bespaar 28% als je er 12 koopt
  In voorraad
402 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wat is indirecte verlichting?

Indirecte verlichting betekent dat het licht nooit direct in je ogen schijnt. Het wordt via de wanden of het plafond verspreid door de ruimte. De omgeving weerkaatst het licht, bijvoorbeeld via schemerlampen of up- en downlights. Het licht is zacht, zonder te veel contrast tussen licht en schaduw. Om met behulp van indirecte verlichting evenveel licht te verkrijgen als met directe verlichting heb je meer en sterkere lichtbronnen nodig. Daarnaast werkt indirect licht het beste bij lichte, gladde wanden en plafonds.

Indirecte verlichting wordt voornamelijk gebruikt om meer sfeer toe te voegen aan de ruimtes. Daarnaast zorgt het er voor dat je je beter kan concentreren doorheen de dag tijdens het werk, bijvoorbeeld. Je ziet het vaak terug in kantoorruimtes en scholen. Eigenlijk is de combinatie van direct en indirect licht ideaal voor zowel een sfeervol als functioneel interieur. Direct licht heb je bijvoorbeeld nodig in de keuken waar je een goede lichtbundel kunt gebruiken of in de vorm van leeslampen om te kunnen lezen.

De juiste lamp voor indirect licht

Ben je op zoek naar de juiste lamp(en) voor indirect licht? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of meer informatie of bestel direct online bij lampenlicht!

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren