Vloerlampen met glas

Wil je een strakke afwerking in hguis met een vloerlamp met glas? Kijk eens op lampenlicht voor het grootste aanbod staande lampen met glas. Vloerlampen van glas zijn erg tijdloos en passen in elk interieur. Twijfel niet langer en maak je verlichting in huis compleet!
Vloerlampen met glas
Jouw geselecteerde filters
83 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
    • Gratis levering vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.6/5
83 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Staande lampen met glas

Bij lampenlicht hebben gouden staande lampen met meerdere bollen van glas, een industriële tripod met een opvallende kap met glas of juist een hele simplistische glazen vloerlamp. Welke vloerlamp met glas ook in je interieur past, dankzij ons brede assortiment vind jij sowieso je favoriet online.

Staande lampen met glas kunnen in elke ruimte gebruikt worden. Om de keuze voor jou wat te vergemakkelijken, hebben wij ons aanbod ingedeeld in onder andere vloerlampen met glas voor je kantoor en glazen vloerlampen voor je slaapkamer. Op deze manier is het voor jou gemakkelijker om een keuze te maken uit onze vele lampen met glas.

De juiste glazen vloerlamp vinden

Het is niet makkelijk om te kiezen uit het ruime aanbod glazen vloerlampen. Neem gerust contact met ons op voor advies of vragen over een bepaalde staande lamp met glas. Met onze hulp is het vinden van een mooie vloerlamp met glas een fluitje van een cent. Kijk ook eens naar onze hanglampen van glas!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren