Hanglamp voor je woonkamer

Op zoek naar hanglampen voor in de woonkamer? Dan ben je bij lampenlicht aan het juiste adres! Een woonkamer hanglamp is een belangrijk item als het gaat om verlichting. Vind jouw favoriet gemakklijk online!
Hanglamp voor je woonkamer
Jouw geselecteerde filters
892 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
    • Gratis levering vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.6/5
892 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Hanglamp in de woonkamer: het centrale punt

Je spendeert het meeste van je tijd in de woonkamer. Daarom is het kiezen van goede woonkamer hanglampen belangrijk. Met de juiste hanglampen creëer je de juiste sfeer in je woonkamer. Bij lampenlicht vind je een groot aanbod woonkamer hanglampen. Bepaal welk resultaat jij met je hanglamp wilt bereiken in de woonkamer en kies in functie daarvan de hanglamp. Zo wordt je woonkamer dé plaats om helemaal tot rust te komen.

Eén hanglamp in de huiskamer of ga je voor meerderen?

In een kleinere woonkamer is één hanglamp meestal wel voldoende. Hang deze centraal op zodat het licht goed verspreid wordt. Bij grotere woonkamers kan je zonder problemen kiezen voor meerdere hanglampen. Zo kun je bijvoorbeeld zowel boven de eettafel als boven de zithoek grote hanglampen plaatsen. Of je kiest ervoor om meerdere kleinere hanglampen in de woonkamer te verspreiden. Denk dan aan samengestelde hanglampen waarbij de lichtbronnen al dan niet op gelijke hoogte hangen. Hang één of enkele kleine hanglampen bij de leeshoek. Verdeel al je lichtpunten, ook je wand-, vloer en tafellampen, gelijkmatig over de kamer. Zo is elk hoekje op een aangepaste manier verlicht en creëer je een aangename sfeer!

Kies de stijl van je woonkamer hanglamp

Ons gamma is erg uitgebreid! Zo hebben we strakke, moderne woonkamer hanglampen voor je hedendaagse, Scandinavische of minimalistische woning. Of je kiest een stoere metalen of betonnen hanglamp voor je industriële huiskamer. Kijk ook eens bij de retro of landelijke hanglampen als jouw woning in deze stijl ingericht is. Denk ook aan zaken zoals dimbaarheid, soort lichtbron of bijvoorbeeld een touchfunctie. Je hanglamp is een centraal punt in je woonkamer. Als je deze zorgvuldig uitkiest, krijg je een stijlvolle woninginrichting!

Bekijk ons aanbod woonkamer hanglampen online of kijk bij alle hanglampen en alle woonkamer verlichting welke lampen we nog meer aanbieden, zoals plafondlampen voor de woonkamer!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren