Landelijke wandlampen

Wil jij een landelijke wandlamp in jouw interieur? Bekijk dan de collectie wandverlichting van lampenlicht en vind hier een wandlamp met een landelijk uiterlijk. Voor welk type wandlamp je ook kiest, een rustieke wandlamp past bij elk interieur.
Landelijke wandlampen
Jouw geselecteerde filters
20 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis levering vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.6/5
20 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Landelijke wandlamp die aan je wensen voldoet

Welk type wandlamp landelijk je kiest, is afhankelijk van de ruimte waar je deze gaat monteren. We hebben bijvoorbeeld wandlampen die naar beneden schijnen, wandlampen die naar boven schijnen en zelfs een landelijke wandlamp die zowel naar boven als naar beneden schijnt. Licht dat naar beneden schijnt is gemakkelijk wanneer je een boek wilt lezen. Licht dat naar boven schijnt, zorgt juist voor mooie indirecte verlichting. Gelukkig kun je ons aanbod van alle landelijke lampen snel filteren op de juiste woonruimte, zodat het vinden van de perfecte wandlamp landelijk / rustiek niet moeilijk is. We hebben hele sierlijke lampen maar ook industriële. We hebben er met een verstelbare arm, maar ook zonder arm. Genoeg keuze dus.

Ga je voor landelijk? Jouw wandlamp online bestellen

Wanneer jouw interieur het beste matcht met landelijk is een wandlamp vinden bij lampenlicht niet moeilijk. Toch kan het soms lastig zijn om een keuze te maken, zeker met meer dan 3.000 lampen op voorraad! Je vindt bij lampenlicht landelijke binnenverlichting in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld landelijke tafellampen en landelijke hanglampen. Onze specialisten staan daarom voor je klaar om die ene wandlamp (rustiek, landelijk of juist iets heel anders) voor je te vinden. Heb je nog andere vragen over je landelijke wandlamp? Neem dan contact op met onze klantenservice via de chatfunctie, per telefoon of per e-mail!

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren