Notarislampen

Bij lampenlicht vind je mooie leuke notarislampen. De notarislamp is een klassieke, opvallende groene bureaulamp afgewerkt met brons. Deze charmante lamp mag eigenlijk op geen enkel bureau ontbreken! Ontdek ons gamma online.
Notarislampen
Jouw geselecteerde filters
7 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis levering vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.6/5
7 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Een notarislamp is populair

De notarislamp is een herkenbare tafellamp die zijn populariteit nooit verloren is. Zelfs de allereerste notarislampen hadden een groene lampenkap. Het groene glas zorgt voor een aangename sfeer en een gezellige verspreiding van het licht. De witte binnenkant van de lampenkap zorgt er juist voor dat er helder licht is om bij te lezen. De kap is bovendien kantelbaar in veel gevallen wat hem praktisch maakt. De trekschakelaar die de notarislampen destijds hadden, vind je bij de moderne variant van deze tafellampen niet terug. Een notarislamp combineert dus het nostalgische gevoel van toen met de moderne gemakken van nu.

De klassieke notarislamp wordt ook wel bankierslamp genoemd, omdat je deze bureaulampen vroeger in vrijwel elk notariskantoor of bankgebouw zag. Misschien binnenkort wel in jouw interieur? Een notarislamp past perfect in een retro of vintage interieur. Tijdloze notarislampen of andere tafellampen in het groen misstaan ook niet als eyecatcher of icoon op een modern en strak bureau.

Bekijk ons ruime gamma online

Kies voor het aangename werklicht en de chique uitstraling van notarislampen. Weet je niet welke notarislamp het is die je zoekt? Wij van lampenlicht helpen je graag verder. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies op maat. Onze live chat-functie, e-mail en telefoon zijn bereikbaar!

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren