10% EXTRA korting op alles* >
block 1

Verlichting met handige functionaliteiten

 We gebruiken in huis steeds meer slimme apparatuur en de verwachting is dat dat in de komende jaren alleen maar meer gaat worden. Ook bij lampenlicht kun je verschillende soorten LED verlichting vinden in "slimme" uitvoering.

Shop nu

Dim to warm verlichting

Dim to warm LED lampjes zijn voorzien van een nieuwe technologie. Als ze op volLEDige sterkte branden hebben ze een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin en naarmate je de verlichting dimt, gaat de kleurtemperatuur ook omlaag naar 2000 Kelvin. De kleur wordt dus warmer als je de verlichting dimt. Perfect om de juiste sfeer in huis te bepalen.

Circle Circle Circle

4-staps dimbare LED verlichting

Bij lampenlicht vind je ook handige 4-staps dimbare LED lichtbronnen. Je hebt voor deze lichtbron geen speciale dimmer nodig om de lichtbron te dimmen. Je dimt de lamp door simpelweg meerdere keren op de schakelaar te drukken. Bij één keer klikken geeft de lamp 100% licht, bij twee keer 75%, dan 50% en dan 25%. Bij de vijfde keer klikken zet je de lamp uit. Het is heel handige verlichting wanneer je geen speciale LED dimmer wil aanschaffen en toch meer sfeer wil creëren.

block 3.1
 
block 6 block 6

LED lampen met sensor

Een LED lamp met een slimme sensor! Vaak moet je een extra sensor kopen als je een lamp wil laten aanspringen wanneer het donker wordt. Deze lampjes hebben een ingebouwde sensor een ben je met alleen één lamp klaar.

Shop nu

RGB LED lampen

Met RGB LED lampen kun je je lamp alle kleuren van de regenboog laten aannemen. Je bedient deze lampjes met een afstandsbediening en daarmee kun je elke kleur die je wil instellen. Als je meerdere lampjes aansluit, kun je ze allemaal een kleur naar keuze geven. Super leuk om sfeer te creëren in je huis!

3 in1 LED lampen

Ook vind je bij lampenlicht LED verlichting die je met een druk op de knop van kleurtemperatuur lan laten veranderen. Zo ga je van warm wit licht naar helder wit licht. Je verandert de kleurtemperatuur door simpelweg meerdere keren op de schakelaar te drukken. Deze lichtbron gaat van 3000 Kelvin naar 6000 Kelvin.

Producten in dit artikel