10% EXTRA korting op alles* >

Raw Urban

Stoer & Chique

De roots van de Raw Urban woonstijl zijn terug te vinden in het New York van de jaren ‘60 waar industriële gebouwen zoals oude fabrieken werden omgebouwd tot woonruimtes. Dit jaar geldt echter “less is more” in de Raw Urban stijl. We zijn op zoek naar echtheid en authenticiteit. Stoer en chique is de nieuwe woontrend van dit jaar! Het mag allemaal wat zachter en vrouwelijker. Verfijnde accessoires en smaakvolle meubels gecombineerd met rauwe basiselementen zorgen voor een luxueuze en toch stoere uitstraling.

Raw Urban

Luxe urbanlook

De industriële trend heeft een andere draai gekregen: dit jaar willen we onze ruimtes extra geborgenheid geven. Een donkere warme basiskleur die de ruimte meer karakter geeft: denk hierbij aan petrol blauw, donkergroen, bruintinten, bordeauxrood en aubergine tinten. Deze donkere basis wordt dan aangekleed met warme materialen zoals een zithoek van fluweel, een kroonluchter met veel glas of een messing wandkast met terrazzo blad. Je industriële interieur krijgt meteen een luxe urbanlook!

Raw Urban

Back to basic-principe

De trend van dit jaar is keramiek als productsoort voor vloeren, wanden en keukendeuren. Niet alleen steenpatronen, maar ook houtdessins worden op wanden aangebracht. Dit basic concept past helemaal in de Raw Urban stijl! Het industriële interieur wordt chiquer door het gebruik van contrasten zoals glad vs. ruw, textiel vs. beton, oud vs. nieuw en marmer vs. glas. Grote blikvangers zoals een enorme hanglamp of een stalen kast blijven wel bestaan, maar worden sfeervoller gemaakt door het gebruik van een warme kleur of woonaccessoires zoals kleden en kussens met geometrische patronen.

Raw Urban

 

Een vleugje luxe

Dit jaar is er een verschuiving. Raw Urban wordt niet meer echt gekenmerkt door vintage effecten en ruwe afwerkingen, maar eerder door de combinatie van stoere elementen met chique materialen zoals beton met rookglas. De ruwe basis krijgt een vleugje luxe daardoor. Dit geeft een statement aan jouw verlichting en vormt het middelpunt van jouw industriële interieur. Stoer en chique tegelijk!emico-featured

Raw Urban