Vind jouw perfecte lichtbron

Ben jij op zoek naar dé perfecte lichtbron om de juiste sfeer te creëren? Alles wat je hierover moet weten kan je hier vinden! Lees alle informatie en ontdek daarna jouw perfecte lichtpuntje voor in huis!

1
Alle verschillende
fittingen op een rijtje

Er zijn meer dan 100 verschillende fittingen voor lampen. We hebben voor jou de acht meest voorkomende fittingen op een rijtje gezet met de eigenschappen en voor welke lampen ze geschikt zijn. De types die met de letter E beginnen zijn draaifittingen. Types die met GU beginnen zijn steekfittingen.

Meer info
3
Wat is
kleurtemperatuur?
(Kelvin)

De kleurtemperatuur van verlichting is de warmte van het licht. Kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in de eenheid Kelvin (K). Hoe hoger het aantal Kelvin hoe “kouder” en witter het licht is. Hoe lager het aantal Kelvin hoe “warmer” en geler het licht is.

Meer info
 
Kom je er niet uit? Geen probleem, neem contact op met een van onze experts voor jouw perfecte lichtbron! Contact
3
Alles over
Wifi lampen

Licht is dé sfeermaker in huis. Om jou daarbij te helpen is er nu slimme Wifi LED verlichting van LUEDD waarmee je met één klik heel gemakkelijk de sfeer in huis verandert.

Meer info
6
De voordelen van LED
verlichting

LED verlichting wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt. Mensen kiezen ervoor om hun gloeilampen en halogeenlampen te vervangen door LED lampen. Maar waarom eigenlijk? Wat zijn de voordelen van LED verlichting?

Meer info
7
Slimme LED
verlichting

We gebruiken in huis steeds meer slimme apparatuur en de verwachting is dat dat in de komende jaren alleen maar meer gaat worden. Ook bij lampenlicht kun je verschillende soorten LED verlichting vinden in "slimme" uitvoering.

Meer info
8
Alle lichtbronnen

Ben jij op zoek naar dé perfecte lichtbron om de juiste sfeer te creëeren? We hebben een breed assortiment LED lichtbronnen. Bekijk ze hier en scoor jouw perfecte lichtbron.

Shop nu!