Organic Nature

Organic Nature

Een knipoog naar de natuur

In de nieuwste woontrends wordt er veel belang gehecht aan natuur en duurzaamheid. Om het kort samen te vatten: mensen willen echtheid en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Deze trend zien we terug bij de Organic Nature-woonstijl: echte materialen, echte ingrediënten en echte kennis. Vakmanschap en details worden scherp in het oog gehouden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen met een luxe uitstraling.

Organic Nature

Kleuren uit het verre oosten

Zoals groen vorig jaar heel erg trendy was, is dat in dit jaar niet anders. Het blijft een natuurlijke kleur wat perfect past in de Organic Nature-stijl. Kruidige kleuren zoals terracotta, okergeel, chili rood en donkerbruin worden toegevoegd in de natuurlijke woonstijl van vandaag. Deze kleuren vormen een vriendelijke, warme en natuurlijke basis voor je interieur. Daarnaast geven ze de ruimte meer karakter en geborgenheid. Ze maken de omgeving zachter: een huis om thuis te komen.

Natuurlijke, luxueuze materialen

De botanische woontrend blijft dit jaar ook populair! Nu met een oosters tintje. Patronen in een oosterse stijl geven je natuurlijke interieur echt iets extra’s. Een lamp met luipaardprint in combinatie met een roze lichtbron mag zeker niet ontbreken! Met gebruik van rotan, hout, andere natuurlijke materialen en veel planten geef je een botanisch en oosters gevoel aan de ruimte. Deze natuurlijk invloeden worden dit jaar aangevuld met luxe materialen. Mooie stoffen, wandbekleding, leer en steensoorten. Combinaties met een luxere uitstraling maar met een natuurlijk uiterlijk.

Organic Nature

Moderne twist

Ook in verlichting zien we het oosten terug komen dit jaar. Lampenkappen met bijzonder vlechtwerk zorgen voor interessante lichtspelingen op je muren en passen perfect in de Organic Nature-stijl. Daarnaast zijn lantaarns een echte must have dit jaar! Denk hierbij aan extra grote oosters vormgegeven lantaarns of grote lampen met een open karakter gemaakt van riet of rotan. Ook contrasterende lampen zoals goudkleurige lampen, glazen lampen en draadstaal lampen passen uitstekend in deze natuurlijke woonstijl. De combinatie van deze kleuren en materialen geven een moderne twist aan de Organic Nature-woonstijl.emico-featured

Organic Nature