10% EXTRA korting op alles* >

Modern Clean

Modern Clean

Modern met een natuurlijke twist

De moderne woonstijl heeft, zoals we gewend waren lichte en zachte kleuren, strakke lijnen en een clean interieur. Maar dit jaar zien we een verschuiving naar warmte en gezelligheid. De moderne woonstijl is niet meer verwant met “strak en saai”’, maar meer met warmte en huiselijkheid door het gebruik van donkere accentkleuren en natuurlijke materialen. We present you: de nieuwe Modern Clean!

Modern Clean

Zwart wordt het nieuwe wit

Donkere en warme accentkleuren worden het centrale uitgangspunt in de moderne huiskamers. Zwart is niet meteen de kleur waar je aan denkt bij het decoreren van je huis, maar in de moderne woonstijl wordt dit wél een opkomende trend. Een volledig zwart interieur is misschien nét te veel, maar bedenk eens hoe mooi zwarte accenten zouden staan in jouw keuken of badkamer? Een woning kan daarnaast door middel van simpelweg een accentkleur op een wand of door het gebruik van woonaccessoires zoals bv : een geruite plaid een fijn en huiselijk gevoel krijgen. Het gebruik van donkere warme kleuren en lichte koele kleuren door elkaar kan makkelijk dit jaar.

Modern gecombineerd met de natuur

Het moderne interieur wordt dit jaar gezelliger en intiemer. Daarom wordt er steeds meer gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals rotan, hout en leder. Zo ook in het gebruik van woonaccessoires. Ze blijven redelijk strak en clean, maar je zal deze met meer kleur terugvinden. Meubels zijn nog steeds fijn en strak en veel meer voorzien van rijk uitziend textiel zoals velours en fluweel. Kasten gaan van plafond tot vloer en van links naar rechts langs een wand. Dat geeft een heel discreet effect: super mooi. Echte sfeerbrengers worden aan het interieur toegevoegd!

Modern Clean

Een moderne upgrade

Al het bovenstaande gecombineerd geeft de moderne verlichting perfect weer: zwart in combinatie met hout of rotan. Zo wordt er meer warmte en diepte aan het interieur toegevoegd. Indirecte verlichting is ook belangrijk in de moderne huiskamers van dit jaar: het geeft een gezelliger en warmer effect aan jouw witte of beige muur. De sobere uitstraling die de Modern Clean-stijl eerst typeerde, krijgt een warmere, persoonlijkere uitstraling.emico-featured

Modern Clean