Halogeenlampen

Verschillende halogeenlampen direct leverbaar

Halogeenlampen zijn een goed alternatief voor gloeilampen vanwege de mooie kleurweergave en langere levensduur. Ze zijn 30% zuiniger in gebruik!

Halogeenlampen
4 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Halogeenlamp kopen? 

Ben je op zoek naar een halogeenlamp? Dan ben je bij lampenlicht.be aan het juiste adres! Ons assortiment hallogeenlampen is zeer uitgebreid en bevat meerdere types. Er zijn halogeenlampen voor binnen en buiten. Of zoek je bijvoorbeeld een halogeenlamp met een kleine fitting (E14) of toch de grote fitting (E27)? Wij hebben ze in allerlei soorten en maten. Een groot voordeel aan onze halogeenlampen is dat deze allemaal dimbaar zijn, hierdoor kun je de sterkte van de lamp op ieder moment aanpassen. Zo kun je zelf je sfeer in huis bepalen.

Kies voor duurzaam met onze halogeenlampen

Halogeenlampen zijn een goed alternatief voor gloeilampen vanwege de mooie kleurweergave & langere levensduur. Wat betreft lichtwarmte zijn halogeenlampen en gloeilampen hetzelfde, maar de halogeenlamp is vele malen zuiniger! De meest zuinige halogeenlampen worden halogeen spaarlampen genoemd. Halogeen lampen vind je in laagspanning (12V) en hoogspanning (220V/230V) uitvoering.

Hulp nodig bij het vinden van je gewenste halogeenlamp?

We begrijpen dat het af en toe lastig kan zijn om te bepalen welke halogeenlamp je nodig hebt. Weet je niet welke fitting past in je lamp, of weet je niet wat voor soort halogeenlampen je wilt hebben? Je kan altijd contact opnemen met ons. Met onze live chat-functie kun je direct in contact komen met een van onze medewerkers en krijg je antwoord op al je vragen over onze halogeenlampen. Samen met ons kunt je jouw ideale halogeenlamp gegarandeerd vinden.

Meer plaats voor sfeer laat je inspireren