Wij maken gebruik van cookies om het winkelen bij ons nog makkelijker te maken. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met deze cookies - Lees meer - Verberg deze melding

Halogeenlampen

Halogeenlampen
4 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Halogeenlamp kopen? 

Ben je opzoek naar een Halogeenlamp? Dan ben je bij lampenlicht.be aan het juiste adres! Ons assortiment hallogeenlampen is zeer uitgebreid en bevat meerdere types. Er zijn halogeenlampen voor binnen en buiten. Of zoek je bijvoorbeeld een halogeenlamp met een kleine fitting (E14) of toch de grote fitting (E27), wij hebben ze in allerlei soorten en maten! Een groot voordeel van onze halogeenlampen is dat deze allemaal dimbaar zijn, hierdoor kun je de sterkte van de lamp op ieder moment aanpassen. Zo bepaal je zelf de sfeer in je huis!

Kies voor duurzaam met onze halogeenlampen

Halogeenlampen zijn een goed alternatief voor gloeilampen vanwege de mooie kleurweergave & langere levensduur. Wat betreft lichtwarmte zitten de halogeenlamp en de gloeilamp in hetzelfde schuitje, maar de halogeenlamp is vele malen zuiniger! De meest zuinige halogeenlampen worden halogeen spaarlampen genoemd. Halogeen lampen vind je in laagspanning (12V) en hoogspanning (220V/230V) uitvoering. Draag je steentje bij aan het milieu & kies voor onze halogeenlampen!

Hulp nodig bij het vinden van je gewenste halogeenlamp?

We begrijpen dat het af en toe lastig kan zijn om te bepalen welke halogeenlamp je nodig hebt. Weet je niet welke fitting past in je lamp, of weet je niet wat voor soort halogeenlampen je wilt hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen! Met onze live chat-functie kun je direct in contact komen met een van onze medewerkers en krijg je antwoord op al je vragen over onze halogeenlampen. Samen met ons kunt je jouw ideale halogeenlamp gegarandeerd vinden.

Meer plaats voor sfeer laat je inspireren