LED verlichting

Diversen LED verlichting direct beschikbaar!

LED verlichting wordt steeds vaker in ons interieur of als buitenverlichting toegepast. In ons assortiment vind je o.a. LED verlichting voor binnen, LED verlichting voor buiten en LED lichtbronnen. Ook LED lichtslangen vind je in de categorie LED verlichting. LED lampen hebben een lange levensduur, een laag stroomverbruik en geven een grotere lichtstroom dan gloeilampen. LED-lampen zorgen daarom voor een zuinigere verlichting dan andere lichtbronnen.

LED verlichting
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kerstverlichting-Treurwilg-LED-warm-wit-3-meter
  Kerstverlichting Treurwilg LED warm wit 3 meter
  A
  139,00 € 65,95 €
 2. Kerstverlichting-Treurwilg-LED-warm-wit-2-meter
  Kerstverlichting Treurwilg LED warm wit 2 meter
  A
  109,00 € 65,95 €
 3. Kerstverlichting-Boom-LED-warm-wit-1,8-meter
  Kerstverlichting Boom LED warm wit 1,8 meter
  A++
  109,00 € 63,95 €
 4. Kerstverlichting-Boom-LED-warm-wit-1,25-meter
  Kerstverlichting Boom LED warm wit 1,25 meter
  A++
  69,95 € 42,95 €
 5. Kerstverlichting-Treurwilg-LED-koel-wit-1-meter
  Kerstverlichting Treurwilg LED koel wit 1 meter
  A
  44,95 € 19,95 €
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

LED verlichting kopen? Het grootste assortiment voor jou geselecteerd!

De LED verlichting in dit assortiment is niet alleen ontzettend zuinig maar beschikken ook nog eens over een prachtig design. Deze LED verlichting heeft een unieke vertoning van licht waardoor je de huiskamer, eetkamer of slaapkamer nog specifieker kunt verlichten. Je woning verdient nou eenmaal de mooiste verlichting en met onze unieke LED verlichting kun je dat verwezenlijken. Jouw ideale LED lamp vind je op lampenlicht.be!

Gratis advies voor je LED verlichting

Ben je op zoek naar een LED lamp voor je huiskamer of terras maar kun je geen keuze maken? Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale LED verlichting voor je ruimte. Neem contact met ons op via de live chat-functie of bel ons voor gratis advies. Onze live chat-functie, e-mail of telefoon is op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur en zondag van 12.00 - 17.00 uur Met onze live chat-functie kun je direct in contact komen met een van onze medewerkers en krijg je antwoord op al je vragen over onze LED verlichting. Samen met ons kun je de juiste LED verlichting gegarandeerd vinden.

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren