Warm Hug

Vind de juiste balans in huis met de Warm Hug trend!

Ons huis was nog nooit zo belangrijk. De afgelopen jaren werd voor velen de werk- en privéomgeving één en zien we het eigen interieur meer dan ooit. Onze woning moet daarom echt als thuis aanvoelen. De minimale en industriële stijlen maken steeds vaker plaats voor warme tinten en aaibare stoffen. We zijn op zoek naar de juiste balans tussen onze werkomgeving (functioneel) en onze leefomgeving (gezellig en warm). Ben je hier ook nog zoekende in? Dan heeft de Warm Hug woonstijl de juiste balans die jij nodig hebt!Warme kleuren en organische vormen

Rechte lijnen en hoeken vind je in de Warm Hug trend nauwelijks terug. In plaats daarvan zien we rondingen en organische vormen. Dit kan wat onnatuurlijk aanvoelen, omdat het zonder rechte lijnen wat rommelig oogt. Dit is echter niet het geval door de warme kleuren en gekozen materialen. Deze doen denken aan de natuur, wat voor een bepaalde rust in de ruimte zorgt. Door de warmte die het uitstraalt kan het voelen als een echte Warm Hug. Vandaar dat ze zo goed bij deze woonstijl passen!


Materialen: zacht en aaibaar

Typische materialen die bij de Warm Hug trend passen zijn bouclé, wol, leer, betoncire en fleece. Deze materialen zien we terug in warme, natuurlijke kleuren zoals terra cotta, (chocolade)bruin, crème of zand. Door deze materialen te mengen met zachte tinten krijg je een serene sfeer zonder dat het saai wordt. Hierdoor voelt het heerlijk warm en huiselijk aan!

Ook op het gebied van verlichting kun je in de Warm Hug woonstijl helemaal losgaan. Denk aan een hanglamp met glazen rookglas bollen, een ronde plafonnière of gezellig tafellampje met warm sfeerlicht. Ook iets simpels als een booglamp met beige lampenkap past prima in een Warm Hug interieur. Het fijne van deze woonstijl is dat er geen goed of fout is. Zolang het interieur voor jou als een Warm Hug aanvoelt, zit je absoluut goed!


De juiste balans: werk- en leefomgeving in één

Voor velen is het thuiswerken de laatste jaren van slechts een optie naar behoefte of noodzaak verandert. Maar hoe zorg je ervoor dat je werk en privé gescheiden houdt? Hier kan je interieur flink aan bijdragen. Zorg in het thuiskantoor voor wit (dag)licht en richt het minimalistisch in voor optimale focus. Ga in je privé omgeving aan de slag met bovenstaande kleuren en materialen en creër dat welkome gevoel!

Niet de luxe om het thuiskantoor en leefomgeving te scheiden? Dit is deels op te lossen met slimme verlichting. Na werktijd verlaag je eenvoudig het aantal Kelvin van de lichtbron. Hierdoor wordt kil licht omgetoverd tot warm sfeerlicht! Hierdoor kan “het kantoor” toch als een Warm Hug voelen.

emico-featured

Hier lopen wij warm voor:


Niet helemaal wat je zoekt?

Raak geïnspireerd door onze andere stijlen:

Strength of Nature

Met "Strength of Nature" haal je de natuur echt naar binnen. Veel natuurlijk licht, hout en rotan zijn enkele kenmerken. Meer weten over deze unieke woonstijl?

More = More

More = More is speels, kleurrijk en bont! Een echte mix en match van verschillende materialen, kleuren en stoffen. Lees meer over deze bijzondere woonstijl!