Zie jij het groot? Ga voor een driepoot!

Je interieur inrichten of in een nieuw jasje steken is iets wat we allemaal graag doen. Toch? Soms willen we eens iets speciaals toevoegen of proeven van een andere stijl. Heb je al eens gedacht aan een driepoot vloerlamp? Deze geeft een leuke draai aan je interieur én hij is makkelijk te gebruiken voor functioneel of sfeerlicht. Lees hier alle voordelen van een “tripod”!

Een staande lamp in de woonkamer: ja of nee?

Voor ons? Een “ja”! Een vloerlamp op zich heeft sowieso al veel voordelen omdat je er erg veel kanten mee op kan. Zoals hierboven al verteld is: hij heeft echt functionaliteit én een hoge sfeerfactor.

Qua functionaliteit: het is met een tripod vloerlamp gemakkelijk om een boek te lezen in de living omdat je hem kan zetten hoe jij het wil. De hoge sfeerfactor? Die spreekt voor zich. Een gedimde vloerlamp in de avond zorgt voor die aangename sfeer en brengt je tot rust na het werk.

Je kan een driepoot (of gewoon een vloerlamp) ook makkelijk verplaatsen omdat hij los staat. Een wandlamp? Ja, dat ligt iets moeilijker om ergens anders te monteren. Bij een vloerlamp trek je gewoon de stekker uit wanneer je je interieur een andere draai wil geven of gaat verhuizen; en klaar!

De gezelligheidsfactor

Bij een Tripod vloerlamp is deze zeer hoog. In de avond vul je de woonkamer met gezellig (gedimd) licht waardoor de ruimte een aangename invulling krijgt. Bijvoorbeeld een dimbare tripod vloerlamp is een echte eyecatcher omdat deze een minimalistische uitvoering hebben maar toch ook een design statement kunnen maken in huis.

Tripod lampen bij lampenlicht

We zouden lampenlicht niet zijn als wij geen tripod vloerlampen zouden hebben in ons assortiment! De landelijke of Scandinavische stijl is helemaal trendy en dat zie je ook terug in vloerlampen. Vooral in driepoot vloerlampen is vaak hout gebruikt voor de poten of zijn er enkele houten details verwerkt aan de lamp. Ben je nog niet overtuigd? Kijk eens naar onze onderstaande favorieten. Hou je van romantisch of eerder landelijk? Gelukkig heb je voldoende keuze en kan jij je interieur boosten met een tripod… Zie het dus groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *