Wintersfeer in huis met lampenlicht

Ga sfeervol de winter in! We brengen veel tijd thuis door en dat gaat komende winter zeker niet veranderen. Het is dus heel belangrijk om het thuis extra gezellig te maken met nieuwe verlichting of leuke interieur spullen! Bekijk hieronder onze favoriete lampen om je huis helemaal winter-proof te maken. Lees je mee?

De natuur in huis met Cane Ball

Breng buiten naar binnen met deze Cane Ball hanglamp. Hij is volledig afgewerkt in bamboe waardoor het een gezellig en luchtig ontwerp is! Mooie lichte kleur en een open kap; hij creëert een heel gezellige sfeer in huis! Een ideale lamp boven de eettafel of in de woonkamer. Je kan jarenlang genieten van deze tijdloze hanglamp.

Lui zijn met onze Lofty vloerlamp

Lofty zorgt voor gezelligheid. Een echte tijdloze vloerlamp die sfeer brengt tijdens de winter in de woonkamer! Je verkrijgt gezellig diffuus licht in huis dankzij de gouden binnenkant van de lampenkap. Je kan kiezen voor een heldere lichtbron met een hoog aantal lumen (bv. 150 lumen) om makkelijk een boek of de krant te lezen in de woonkamer! Een tip: kies voor een dimbare lichtbron. Zo kan je je lamp dimmen wanneer je na het lezen wil rusten. De ideale combinatie!

Gezelligheid met Qara

Qara is toepasbaar in vele interieurs en vele ruimtes in huis! Zo kan hij worden gebruikt als nachtlampje in de slaapkamer of als bureaulamp in de werkkamer. Ook in de woonkamer als gezellig leeslampje voelt Qara zich thuis.

Tijdens donkere wintermaanden is het belangrijk om veel licht in huis te hebben. Dat is goed voor je mentale gezondheid én het is ook nog eens gezellig om in de sofa te kruipen wanneer je verschillende lampen in huis aan hebt. Vergeet niet: zorg voor dimbare lampen. Zo ga je van functioneel naar gezellig in no-time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *