Wat is niet-vervangbare LED verlichting?

Voor veel mensen is een lamp met niet-vervangbare LED verlichting kopen een ‘eng’ idee. Je bent toch bang dat deze lamp niet zo lang mee gaat als je zou willen. Gelukkig is dat helemaal niet het geval! Hoe zit een lamp met niet-vervangbare LED verlichting in elkaar?

Wat zijn de voordelen?

Niet-vervangbaar LED betekent dat de verlichting al is geïntegreerd in het armatuur. De lichtmodule zit vast in de lamp. Je moet dus geen lichtbron bij bestellen bij je lamp. Deze LED module kan je niet uit de lamp halen en is dus niet te vervangen (zoals de term al aangeeft).

Het voordeel van niet-vervangbaar LED is dat het tot wel 30.000 uur kan branden. Stel je eens voor: de lamp brandt 6 uur per dag, dan kan hij tot 14 jaar meegaan. Niet-vervangbare LED verlichting heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dat goed is voor een beter milieu. Zo verbruikt een LED-lamp tot 85% minder energie dan bijvoorbeeld een halogeenlamp. Kies dus voor de meest duurzame oplossing in huis: geïntegreerd LED.

Duurzaamheid boven alles

Bij lampenlicht verkopen we voornamelijk niet-vervangbare LED lampen met een energielabel van A+ of A++. Wanneer de lamp binnen 2 jaar kapot gaat, krijg je bij ons gewoon garantie. De kapotte lamp wordt vervolgens gemaakt en gaat naar onze outlet winkel in Breda, hier kan je een tweedekansje kopen met minimaal -50% korting! Het heeft ook een veel langere levensduur vergeleken met halogeenlampen; deze gaan gemiddeld 3500 branduren mee. Dat is bijna één tiende van de gemiddelde levensduur van een LED lamp. Wat ook handig is, is dat je vaak gebruik kunt maken van een tijdschema, waardoor de verlichting niet onnodig lang aan blijft staan.

Je hoeft niet langer te twijfelen om een lamp met niet-vervangbare LED verlichting aan te schaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *