Verlichting terrasoverkapping: onze tips!

De meeste mensen denken goed na over hun verlichting in hun woning, maar de juiste buitenverlichting en terras verlichting is minstens zo belangrijk voor een sfeervolle tuin! De zomer is natuurlijk weer in aantocht dus staan er zwoele zomeravonden op de planning! Wij vertellen je hoe je door middel van de juiste verlichting een écht paradijs van jouw overkapping kunt maken. Laat de zomer maar beginnen!

Spotjes overkapping buiten

Inbouwspots in je terrasoverkapping is echt de basis. De spots zorgen namelijk voor een mooie verdeling van de verlichting over je gehele overkapping buiten en zorgen ervoor dat je overal voldoende licht hebt. Onze tip: kies ervoor om de spots te dimmen of gebruik 3-staps dimbare lichtbronnen om optimaal gebruik te kunnen maken van je overkapping.

Up- en downlight wandlamp

Kies voor een up- and downlight lamp voor onder je overkapping. De muren worden van zowel de boven- als de onderkant van de wandlamp verlicht en daarmee creëer je een sfeervolle uitstraling onder je overkapping. Het voordeel van deze wandlampen is dat je optimaal geniet van mooie verlichting onder je overkapping, maar je niet wordt verblind door het licht omdat je er niet direct in kijkt.

Een vloerlamp voor buiten

Lamp Virginia is de perfecte lamp voor onder je overkapping buiten! Met deze vloerlamp neem je de knusheid van binnen namelijk écht mee naar buiten. Deze lamp lijkt enorm op een vloerlamp zoals je deze binnen gewend bent, waardoor je met je verlichting meteen een huiselijk gevoel onder je overkapping creëert. Daarnaast bespaart deze vloerlamp je de moeite om lampen te monteren. Kortom: de perfecte oplossing om je overkapping op een sfeervolle manier te verlichten. Wij zijn fan!

Vergeet bij het kiezen van buitenverlichting niet om de IP waarden van je lamp te controleren. Vanaf IP44 zijn de lampen spatwaterdicht wat perfect is voor overkapping verlichting. Je hele tuin aanpakken? Hier vind je alle informatie over buitenverlichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *