Sfeervolle lamp op de vensterbank

Verlichting kan op overal in huis geplaatst worden. Dat is afhankelijk van de functie van de verlichting. Een lamp op de vensterbank is erg sfeervol, wanneer deze door de gordijnen heen schijnt bijvoorbeeld. Maar het laat ook een stukje van je interieur zien en welke woonstijl je hebt. Hieronder lees je verder hoe je er voor zorgt dat jouw interieur sfeervol wordt door verlichting op de vensterbank.

Gezelligheid in huis 

De vensterbanken aan de voorkant van het huis hebben meestal een andere aankleding dan de achterkant of de zijkant. Natuurlijk wil je dat je huis er aangekleed, gezellig en uitnodigend uitziet. Designlamp Qara zorgt voor sfeer op de vensterbank. Doordat hij gebruik maakt van amber glas krijg je een warm lichteffect in de ruimte. De ribbels op het glas geven structuur aan het licht dat zorgt voor een mooi strijk effect op de muren. Deze lamp op de vensterbank is niet alleen mooi wanneer hij aanstaat, overdag is het ook een blikvanger. Kleed de vensterbank aan met een mooie vaas met droogbloemen naast de lamp en je interieur is helemaal up-to-date. 

Een lamp op de vensterbank als accessoire

Een lamp op de vensterbank hoeft niet alleen functioneel te zijn. Wanneer de lamp een opvallend design heeft, maak je er een echte eyecatcher van voor in huis. Botanica bijvoorbeeld, heeft een vrij eenvoudig design. Door het blad voor de lichtbron is het wel een echte blikvanger. Daardoor is het niet alleen een lamp, maar ook een accessoire. Een designlamp wordt meestal gebruikt als accessoire, omdat deze wat meer uitgesproken in vormgeving en unieker zijn. Deze is in iedere woonstijl toepasbaar, omdat er veel verschil is in materiaal, kleur en design van de lampen. Zo vind je zeker de lamp voor op de vensterbank waar je naar op zoek bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *