Romantische woonstijl in een gouden jasje

New Romantics woonstijl

Begin 2019 is er een nieuwe twist gegeven aan de romantische woonstijl. Deze stijl is vernieuwend, gezellig én trendy! De interieurs krijgen een erg vrouwelijk karakter. Rust en stabiliteit vormen de basis. Wij stellen voor: de nieuwe New Romantics-woonstijl!

Echte eyecatchers in het romantische interieur

New RomanticsEen romantisch huis is een huis dat je helemaal omarmt als je binnenkomt. Kleuren zoals oudroze of bordeauxrood tinten worden erg veel gebruikt om sfeer te creëren in je huis. Met een roze muur doe je dus zeker niets verkeerd. Meubels hebben een mix van stijlen, wat een nonchalante indruk geeft maar wél sfeer met zich mee brengt.

In het oog springende bloemenprints maken het geheel af. Accessoires zoals kleedjes en kussens met een print kun je in een romantisch interieur echt niet missen. En de gezelligheid? 10 op 10!

Goud en romantiek = perfect match

Yes, wij zijn zo blij! Gouden tinten zijn helemaal terug van weggeweest. Net zoals vroeger gaat goud een centraal punt worden in de huiskamers. Goud geeft warmte en gezelligheid. Het is chique en straalt een bepaalde luxe uit. Zeg nu zelf, wie kiest daar niet voor? Onze hanglamp Cage 70’s goud is een geweldige match met jouw romantische woonkamer! Deze hanglamp geeft een chique touch aan jouw interieur.

New Romantics hanglamp

Materialen in de New Romantics-stijl

Zoals eerder vermeld staan luxe en elegantie bij de New Romantics woonstijl centraal! In de jaren ‘60 en ‘70 was dat niet anders. Dat zien we ook terug aan de interieurs. Materialen zoals marmer, beton én goud (natuurlijk…) zijn niet meer weg te denken in de New Romantics-woonstijl.

Een marmeren keukenblad of gouden poten aan je stoel? Dan ben jij hélemaal weg met deze stijl. Ben je klaar om je huis een boost te geven? Wij zijn alvast weer verliefd geworden op deze vernieuwde New Romantics!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *