Railverlichting : perfecte basisverlichting

We zien railverlichting niet vaak terugkomen in huis. Toch is het een super makkelijke manier om jouw ruimtes goed en gezellig te verlichten. Hoe gebruik je railverlichting het best? Wij geven jou enkele voordelen mee over railverlichting. Creëer zo de juiste sfeer in huis!

Onderdeel van het interieur

Railverlichting heeft een design aspect en daardoor wordt het een mooi onderdeel van jouw interieur. Hij is overal toepasbaar in huis, en ook op kantoor of in winkels is het een eyecatcher. In huis kan je hem gebruiken als basisverlichting voor in de keuken, of in je slaapkamer bij je inloopkast als functionele verlichting. Omdat hij zo makkelijk toepasbaar is en simpel in gebruik is het eigenlijk een echte must-have in huis.

Railsystemen bieden de mogelijkheid om je verlichting zelf samen te stellen. Wat willen we hier mee zeggen? Je kan kiezen voor een 1-fase systeem of 3-fase systeem. Het verschil tussen deze twee is dat de lichtbronnen bij een 1-fase systeem allemaal tegelijk worden aangestuurd. Dus deze lichtpunten gaan tegelijk aan of uit. Een 3-fase systeem wil zeggen dat je drie verschillende “circuits” kan creëren. Dus je kan je spots apart bedienen (kunnen dus apart aan- en uitgeschakeld worden). De keuze is natuurlijk aan jou, wat jij het fijnste en makkelijkste vindt.

Om een railsysteem in huis te gebruiken, kies je het best voor een 1-fase systeem, dus dat je je lichtpunten tegelijk kunt aan- of uitschakelen.

De mooiste railverlichting

Bij lampenlicht vind je railverlichting in wit, zwart en grijs. Het zijn echte basiskleuren die passen in elke woonstijl! Omdat het vooral wordt gebruikt voor basis- of functionele verlichting zijn tijdloze kleuren natuurlijk de beste optie. Je hebt jarenlang plezier van railsystemen. Zorg voor een variant die volledig past bij jou en geniet van de voordelen van railverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *