Kerst: de combinatie van sfeervolle verlichting en glühwein

De winterprik is daar. Dat betekent dat kerst nu wel erg dichtbij komt. Sluit 2018 af mét glühwein, maar nog belangrijker: een kerstboom vol met cadeautjes. Ben jij nog niet helemaal in de kerstsfeer? Of heb je nog geen inspiratie voor pakjes? Lees dan toch maar even verder…Merry Christmas!

Maak je tafel kerstklaar in de 2018-stijl

Kerst: de meest sfeervolle periodeEen uitnodigende tafel is hét doel bij kerst. Een mooi gedekte tafel geeft al meteen een heel andere sfeer én het maakt je gasten hongerig! Groen is en blijft dé kerstkleur, dat is dit jaar ook niet anders. In combinatie met bordeaux rood is het niets nieuw, maar wél nog steeds enorm gezellig. Mooi bordeaux kaarsen of zelfgemaakte versiering geeft jouw tafel meteen een upgrade. Smakelijk!

 

 

De gezelligste buitenlamp voor kerstmis

Storm buitenlampWanneer we denken aan sfeer en licht denken we meteen aan de Storm, onze milieuvriendelijke samenwerking met Caravanity. Deze lamp past in elke tuin én zeker in deze donkere dagen. Met de komst van kerst is dit dus zeker een aanwinst. Na de gevulde kalkoen en de wijn gezellig met de familie en vrienden buiten rond het kampvuur mét de Storm? Een 10 op 10!

Kerstboom trends: niet té traditioneel

Je kunt voor je kerstboom eens iets nieuw proberen dit jaar. Niet één of twee kleuren kerstballen in je kerstboom maar een heel palet! Zo creëer je een aangename sfeer in je woonkamer én hij springt meteen in het oog. Dat is toch net wat je wil? Nog een leuke tip: veel kerstverlichting maakt jouw huis nog gezelliger. In de boom of bij de deur: hoe meer licht hoe beter… Laat je gasten verrassen!

Al helemaal in de kerstsfeer? Goed zo! Dat verdient een lekker glas glühwein bij de open haard! En nu maar genieten van de leukste periode van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *