Inbouw- of opbouwspots: het verschil

Ben je op zoek naar een praktische lamp voor binnen of buiten? Dan is een mooie spot precies wat je zoekt! Bij lampenlicht is er een grote keuze aan inbouwspots en opbouwspots, maar wat is het verschil? Dat leggen we hier uit!

Wat is een inbouwspot?

Inbouwspots worden in het plafond gemonteerd. Bij deze spots moet je goed opletten welk type plafond je hebt en of de spot hier wel in past. Met inbouwspots heb je strakke verlichting dat egaal afgewerkt is met de rest van je plafond. Super handig dus! Ze zijn er in verschillende vormen en maten zodat ze perfect in je interieur passen! Deze lampen zijn geschikt in iedere ruimte omdat ze zowel functioneel licht als sfeervol licht produceren. Veel inbouwspots zijn ook dimbaar. Hierdoor kun je de geschikte sfeer creëren in jouw woning. Kies bijvoorbeeld voor de inbouwspot Edu. Deze praktische lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij is ook kantelbaar. Hierdoor bepaal je zelf waar het licht schijnt. Simpel, maar heel stijlvol!

Wat is een opbouwspot?

Opbouwspots worden aan het plafond gemonteerd. Bij deze spots hoef je geen rekening te houden met het type plafond. Hij wordt namelijk gewoon tegen het plafond geplaatst, hierdoor passen deze lampen altijd in je interieur. Verstop dus niet het prachtige armatuur en denk is aan een opbouwspot! Deze lampen zijn makkelijk te installeren en zullen zich meteen thuis voelen in jouw woning. Kies bijvoorbeeld voor een opbouwspot die verstelbaar is, hierdoor kies je zelf waar het licht schijnt. Hiermee creëer je de perfecte sfeer in huis! Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. De opbouwspot Franca is hier een voorbeeld van. Deze opbouwspot is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij zal prachtig staan in jouw woonkamer of buiten boven je terras. Ga voor sfeer en kies voor de opbouwspot Franca!

Ga je liever voor een minder opvallende inbouwspot of voor een opbouwspot als eye-catcher? Kies wat het beste bij jou past en geef je interieur een upgrade!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *