How to: verlichting onder keukenkastjes

Als keukenprins(es) kan je niet zonder de juiste verlichting onder de keukenkastjes. De juiste lamp onder je keukenkast zorgt voor een goed zicht op je werkveld. Zo verras je elke keer je gasten met een fantastisch diner. Verlichting van je keukenkastjes zorgt ook nog eens voor het sfeervol uitlichten van je pronkstuk in huis: de keuken!

Verlichting keukenkastjes

Een up- en down wandlamp kan de perfecte oplossing zijn als keukenverlichting. De wandlamp verlicht dan mooi het aanrecht waar je goed zicht op wil hebben. Daarnaast verlicht deze lamp ook je keukenkastje vanaf de bovenkant. Het voordeel aan deze up- en downlighters is dat het licht nooit recht in je gezicht schijnt. Als je vanop een afstand kijkt, heb je met een up- en down wandlamp een super chique effect met een mooie lamp onder je keukenkast. 

LED strips als keukenverlichting

In ons assortiment keukenverlichting vind je ook LED strips waarbij je jouw keukenkastjes perfect vanaf beneden verlicht. Op die manier creëer je een mooie egale lichtverdeling over je gehele werkblad, waardoor je op elk moment van de dag een heerlijke maaltijd kunt klaarmaken. Je kan de LED strip ook monteren aan de rand van je werkblad zodat je onderste keukenkastjes mooi worden verlicht. Het monteren van zo’n lichtstrip is ook gemakkelijk. Je hebt binnen een handomdraai de perfecte verlichting voor onder je keukenkastjes!

Rails als keukenverlichting

Heb je geen keukenkastjes boven je werkblad? Kies dan de perfecte verlichting vanaf het plafond zodat je keukenkastjes en aanrecht goed worden verlicht. Zo kunnen inbouwspots, opbouwspots of een railsysteem een goede oplossing bieden in jouw keuken. Met de railspots van een railsysteem kun je per spot de delen in je keuken verlichten waar je het licht nodig hebt. Zo kan je ervoor kiezen om met een paar spots je keukenkastjes te verlichten en met de andere spots je aanrecht te verlichten. Aan jou de keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *