Het nieuwe jaar in met lampenlicht

Is één van je goede voornemens om je huis een make-over te geven? Of heb je simpelweg zin om je huis nóg net wat sfeervoller te maken? Lampenlicht neemt je mee in de nieuwste woontrends van 2021.

Wereldse invloeden

Doordat we in 2020 een stuk minder hebben kunnen reizen, wordt het tijd dat we de wereldse invloeden in huis halen. In 2021 is het helemaal in om verschillende wereldse stijlen in huis te combineren. Combineer Scandinavisch, Afrikaans en Aziatisch: het kan allemaal! Zo kun je bij deze wereldse stijl gemakkelijk verschillende materialen als hout, bamboe en mooie rustige stoffen combineren. Hanglamp Rattan hoort hier volledig in thuis!

Aaibaar zacht

We zien het al een tijdje terug: velourse banken met superzachte kussens. Dus waarom geen zachte lamp toevoegen in je interieur? Het is in elk geval helemaal de trend van 2021! Deze stoffen zijn perfect te combineren met mooie houttinten en andere rustige stoffen. Zo haal je met hanglamp Feather een superzachte eyecatcher in huis die je woning meteen een rustige en lente-achtige uitstraling geeft.

Duurzaam

Gelukkig is duurzaamheid anno 2021 niet meer weg te denken en is het ook helemaal volgens de trend om dit mee te nemen in je woning. Denk dan niet alleen aan het gebruik van duurzame materialen, maar ook aan het kiezen voor meubelstukken met een tijdloos karakter. Zo is vloerlamp Facil een lamp die in elk interieur goed tot zijn recht komt, in zowel je slaapkamer, hal als in woonkamer! Met een opvallende lichtbron (met energiezuinig label) verkrijg je een tijdloze en duurzame lamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *