Het grote lampen woordenboek van lampenlicht

Betekenis [lamp]: “hulpmiddel voor verlichting”. Maar nog belangrijker: een echte sfeermaker! In welke ruimte kun je hanglampen of wandlampen het beste gebruiken? Ga er lekker voor zitten, want dit is het grote lampenwoordenboek voor jou gemaakt! Een selectie uit onze favorieten…

[hanglampen]

Niet enkel praktisch inzetbaar, het is vooral sfeervolle verlichting. Het is een decoratief element voor in je interieur en kan je interieur echt maken of kraken. Laag hangende lampen zijn nu echt dé trend. Deze is functioneel voor boven de eettafel, maar kan ook super gezellig zijn wanneer je hem kan dimmen. In de avond kan deze lamp dus net zo goed gebruikt worden!

Onze favoriete hanglamp? De hanglamp Cava 3.

De Milou[tafellampen]

Opvallende look + functionele verlichting = de tafellamp.Voor op je werkkamer of op het nachtkastje: deze lamp is overal terug te vinden! Op plaatsen waar je aan het werk bent is een tafellamp dan ook ideaal. Een goede LED-lichtbron erin en klaar! Ook gezellig een boek lezen kan met de juiste tafellamp in jouw slaapkamer. Een tafellamp heeft vaak ook een decoratieve uitstraling omdat hij gewoon in elk interieur past!

Onze favoriete tafellamp? De Milou, in al zijn kleuren!

[booglampen]

Booglampen zijn een echte trend in het interieur de laatste jaren. Voor deze lampen heb je voldoende ruimte nodig in je interieur. Een booglamp heeft een tijdloos karakter, zo krijgt je woonkamer een echte upgrade! Deze tijdloze lamp is vooral geschikt voor sfeerverlichting en is een decoratief item bij jouw thuis.

Onze favoriete booglamp? De Arc basic koper.

[spots]

Spots zijn de ideale oplossing voor directe verlichting in jouw huis. Ze kunnen worden gemonteerd in jouw woonkamer, in de hal maar ook in jouw slaap- of badkamer. Kortom, overal dus! Het is echt accentverlichting en gebruikt om donkere hoekjes in huis te verlichten.

Onze favoriete spot? De spot Box 2 donkergrijs.

Wandlamp Neon hart[wandlampen]

Een wandlamp kan, net zoals de spots, overal in huis tot zijn recht komen. Het is functionele verlichting voor in de hal, en sfeerverlichting voor in je woonkamer. Je kan met wandlampen alle kanten opgaan. Een strakke, moderne wandlamp zorgt voor een tijdloos karakter, maar we hebben ook een leuke variant wat een eyecatcher is in je woon- of slaapkamer!

Onze favoriete wandlampen? Wandlamp Cube zwart of Wandlamp Neon hart.

Het grote geheim is natuurlijk: een mix van verschillende soorten lampen werkt het best in jouw huis. Het is belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *