Haal de herfst in huis met lampenlicht

Brr.. Het weer wordt kouder en de dagen korter: dat betekent herfst. Tijd voor gezelligheid dus! En hoe creëer je dat beter dan met de mooie verlichting van lampenlicht? Dim de lichten, steek de kaarsjes aan en kies je favoriete film uit! Hoe maak jij het herfstig in huis? Lees hier onze tips.

Warme tinten in huis

Wie denkt aan de herfst, denkt aan warme tinten zoals bordeauxrood, bruin, donkergrijs en groen. Deze accentkleuren zorgen voor het knusse gevoel waar je naar op zoek bent tijdens koudere dagen. Denk eens aan de kleuren van de herfstbladeren in het bos! Trek dat door in je interieur. Het is ook ideale decoratie voor in huis. Toch?

Denk aan gezellige plaids en dekentjes in beige of bruin om in de avond onder te kruipen! Accenten in hout zijn al lang een trend in het interieur, maar tijdens de herfstperiode mogen deze items zeker uitgelicht worden!

Herfstige verlichting in je interieur

De natuur in huis brengen? Dat doe je letterlijk met onze Botanica collectie. Deze lampen zijn knap afgewerkt in zwart of goud en met bladeren design, wat een echte eyecatcher is aan de lamp. Dé aanwinst voor deze herfst is toch wel de Botanica lamp! Omdat het steeds vroeger donker wordt, kan je in de avond nóg langer genieten van deze topper. Een lamp die ook goed scoort tijdens de komende herfst- en wintertijd is onze Cleo: afgewerkt met een opvallende bronzen voet en een zwarte kap met gouden binnenkant. Wauw, wat een eyecatcher! Een opvaller in de woonkamer, maar even goed een gezellige lamp in de slaapkamer.

Kaarsen doen het ieder jaar én in elk seizoen weer goed! Vooral in de herfst hebben we behoefte aan die extra warmte en gezelligheid binnen in huis. Steek dus zoveel mogelijk kaarsen aan en geniet van de rust deze herfst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *