Gezellige en veilige keuze: solar tuinverlichting

solar tuinverlichting

Buitenverlichting is een must-have in de tuin en op het terras. In de eerste plaats voor de gezelligheid, maar tuinverlichting heeft ook een andere functie: de veiligheid van je huis garanderen. Hoe kan je dat het beste aanpakken? Door het gebruik van solar tuinverlichting. En wat is dat precies? Lees het hier!

Wat is solar buitenverlichting?

Zoals de naam het al zegt: solar tuinverlichting werkt op zonne-energie. Het zonlicht wordt omgezet in elektrische energie dankzij de zonnepanelen aan het armatuur van jouw solar buitenlamp. Die elektriciteit wordt opgeslagen in de oplaadbare batterijen die de lamp in de avond van stroom voorziet. Op die manier verkrijg jij je gezellige licht!

Duurzame oplossing

Omdat solar verlichting werkt op zonne-energie is dit een erg milieuvriendelijke oplossing voor jouw verlichting. Het is makkelijk te installeren zonder draden. Installeer hem aan de muur of plaats hem in de tuin. Laat de zon al het werk doen!

En die zomeravonden? Die worden extra gezellig dankzij de solar-oplossing. De lamp brandt voor een aantal uur per dag, wat fijn is in de zomer. Om het even over de veiligheid te hebben: inbrekers hebben het vooral gemund op donkere huizen. Zorg er daarom voor dat er in de avond altijd een licht brand. Omdat deze verlichting in de dag zijn werk doet, brand hij in de avond ook wanneer jij er niet bent. Zo geeft solar verlichting ook een een fijner gevoel als je zelf niet thuis bent.

Buitenlampen op zonne-energie

Om jou te voorzien van een gezellige avond hebben we een heel assortiment aan solarlampen bij lampenlicht! Check eens onze Boston buitenlamp. Hij werkt (natuurlijk) op zonne-energie en beschikt over geïntegreerd LED. Boston zorgt ervoor dat jij een sfeervolle avond beleeft én dat je je veilig voelt in je eigen huis.

Om een lang verhaal kort te maken: solar is een echte meerwaarde in jouw tuin en het is een makkelijke manier om sfeer toe te voegen aan huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *