Feest bij lampenlicht Eindhoven

Lampenlicht Eindhoven

Heb jij het ook gehoord? Het was feest in Eindhoven afgelopen weekend! Onze nieuwe winkel opende zijn deuren voor het publiek. Met super veel trots stellen wij de winkel aan jou voor. Klanten konden genieten van 30% korting, het gehele weekend! Was je er zelf bij? Top, dan geniet nog even na. Kon je er niet bij zijn? Lees hieronder verder en neem een kijkje naar de verschillende sfeerbeelden!

Showroom van 2000m²

Lampenlicht EindhovenWat? Ja echt! Onze winkel heeft een enorme oppervlakte, waar je kan genieten van onze hanglampen, vloerlampen en veel meer. De winkel is vooral bedoeld als showroom, om jou wegwijs te maken in de verlichtingswereld. We staan klaar voor (interieur)advies, tips en hulp. Met laptops die in de winkel zijn geïnstalleerd, kun je gemakkelijk je favoriete gevonden lamp bestellen.

Met de mogelijkheid tot afrekenen via jouw mobile bank app, maakt het zo lekker makkelijk. Na jouw bestelling is het the easy way! Je krijgt je bestelde lamp bij jouw thuis bezorgd, recht voor de deur. Geweldig is dat, niet meer sleuren met al die tassen!

Productinformatie meteen beschikbaar

Lampenlicht EindhovenMet een uniek systeem hanteren wij een nieuw concept in onze sector: het scannen van QR-codes. Je kan met je mobiele telefoon of de beschikbare iPads in de winkel de verschillende QR-codes scannen om zo de actuele productinformatie en actie prijs te zien. In no-time kan jij al onze producten verkennen op de webshop. De schermen in de winkel geven jou inspirerende informatie over onze webshop en onze producten.

Nog geen plannen voor komend weekend? Hierbij een leuke activiteit: stap in de auto en kom een kijkje nemen op de Woonboulevard Ekkersrijt in Eindhoven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *