Een upgrade van je woonkamer met de leukste vloerlamp

Nu de kerstboom is opgeruimd en een kale plek in je woonkamer zichtbaar is, is het tijd voor iets nieuws! Wil je de gezelligheid terugbrengen in huis? Kies dan een leuke vloerlamp uit die volledig past binnen jouw stijl. Wij zetten onze leukste eyecatchers uit vier verschillende woonstijlen alvast voor jou op een rijtje, zodat jij jouw woonkamer helemaal af kan maken!

Moderne vloerlamp StylishDe modernste in huis: vloerlamp Stylish

Deze moderne vloerlamp hoort helemaal thuis in een strak en modern interieur. Hij is compleet met geïntegreerd LED en is driestaps dimbaar. Maak het dus gezellig wanneer jij het wil! Plaats deze Stylish naast jouw bank en zorg voor een echt designerstuk in huis.

Back to the old met de Barrel

De Barrel laat een indruk achter op jouw interieur. Het is een handgemaakte vloerlamp op drie poten en hij valt op door de bijzondere lampenkap. Deze lamp kan perfect worden gebruikt als leuke leeslamp, maar ook als een eyecatcher in huis. In een industriële of vintage omgeving zal hij zeker opvallen!

Klassieke vloerlamp FamiliaEen klassieker: de Familia

De Familia lamp zorgt voor een klassieke draai aan jouw interieur. Hij brengt rust en kalmte met zich mee: net wat je nodig hebt in huis. Deze lamp past helemaal in een klassieke of moderne woonstijl. Is dat helemaal jouw ding? Geweldig! De Familia beschikt over een handige leeslamp voor wanneer je in de avond gezellig een boek wil lezen in je (klassieke) bank.

 

Landelijke vloerlamp TommyDe Tommy: een landelijke en gezellige lamp

Een landelijk interieur is tegenwoordig een echte trend. Deze stijl heeft neutrale kleuren zoals wit, bruin en grijs. Denk aan de gezelligheid en de rust die je terugvindt op het platteland. De Tommy heeft alles in huis: een simpele grijze kleur met een rustig uiterlijk.

 

Ben je er helemaal klaar voor? Zorg met een nieuwe vloerlamp dat de kerstboom wordt vergeten en dat je weer wat gezelligheid in huis haalt tijdens de komende donkere dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *