Een nieuw jaar, een nieuwe vloerlamp

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje van start. Januari is een maand waarin we gezellig binnen willen zitten. De keuze om een nieuwe vloerlamp aan te schaffen is dan vaker ook snel gemaakt: extra gezelligheid is welkom in deze donkere maand januari! Lees verder voor onze favorieten onder de vloerlampen.

Een Rotan vloerlamp

Ga voor de Manila of de Canna vloerlamp om een echte sfeermaker in huis te halen. De rotan kap is helemaal in en geeft een warme look doorheen de ruimte. Daarnaast is deze vloerlamp perfect te stylen in verschillende woonstijlen. Van industrieel, landelijk tot oosters; deze vloerlamp past overal thuis. De rotan kap geeft ook meteen een leuk lichteffect in de ruimte.

Golden glow

Om de gezellige sfeer te behouden is de Magnax Eco (of een andere vloerlamp uit de Magna serie) de perfecte oplossing. De grote kap met gouden binnenkant geeft je een mooie golden glow in huis. Ideale verlichting voor tijdens de donkere maanden!

Een booglamp als verlichting

Is jouw kerstboom eruit, maar heeft deze plaats gemaakt voor een ander item zoals een kastje of bijzettafel? Style dan je woning met een mooie booglamp, zoals de Bend! Daarmee creëer je een ruimtelijk effect in je woning waarbij je de ruimte optimaal benut. Een booglamp is daarbij ook nog eens erg handig om voldoende verlichting te hebben om een boek te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *