Een goede studeerplek met deze tips

Een goede studeerplek begint bij de inrichting. Maak er een gezellige en aangename plek van! Je besteedt er een groot deel van je dag, het is dus belangrijk dat je je hier thuis voelt. Lees onze volgende tips en… oh ja: verlichting heeft een invloed op je productiviteit.

Thuis je eigen werkplek

Werk (indien mogelijk) in een afgezonderde ruimte. Zo kan je ongestoord werken en dat is beter voor je concentratie. Een nóg belangrijker aandachtspunt is ergonomie. Voorkom fysieke klachten en hou ook thuis rekening met de ergonomische aspecten: denk aan de hoogte van je computerscherm, een verstelbare bureaustoel enzovoort.

Maak er vooral je eigen plek van! Een persoonlijke touch met posters, kleurrijke post-its of gewoon een leuke plant om je ruimte op te fleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hoe beter jij je achter je bureau voelt, hoe beter werk je levert. Dat is dus twee vliegen in één klap.

Essentiële verlichting

Voor je welzijn is daglicht in je home office enorm belangrijk. Het heeft een positieve invloed op je concentratie en het geeft je meer energie. Het gevolg daarvan? Betere resultaten en een gelukkiger gevoel. Alleen maar voordelen dus. Fris je bureau op met een leuke, passende bureaulamp. Hou rekening met de lichtsterkte van je lichtbron. Je moet voldoende licht hebben in je ruimte! Kies bijvoorbeeld voor deze statement maker “Sage“. combineer deze stoere bureaulamp met een lichtbron met 2200 Kelvin (lichtkleur) en 370 lumen (lichtsterkte); hiermee heb je zeker voldoende licht om effectief te kunnen studeren!

Wil je meer informatie over het inrichten van je perfecte home office? Check dan zeker eens onze inspiratiepagina “Tips voor je thuiskantoor“!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *