Een festival in je eigen tuin

Je eigen festival in de tuin met lampenlicht! De zomer ziet er anders uit: de festivals gaan jammer genoeg niet door. We mogen gelukkig wel wat vaker en met meerdere personen tegelijk samen zijn. En tijdens een barbecue met een goed achtergrondmuziekje begint het festivalgevoel toch te kriebelen. Omdat jij niet naar een festival kan, haal je het festival naar jou! Organiseer zelf een festival in eigen tuin.

Goede voorbereiding is het halve werk

Maak zelf tickets voor het tuinfestival en bedenk een origineel thema. Deel de tickets met polsbandjes uit aan je vrienden, zodat ze een toegangsticket hebben. Hang een groot laken in de tuin en huur een beamer. Kies samen welke artiesten jullie graag willen zien op het doek en sta op de eerste rij! Even geen zin in dit nummer? Geen probleem, door naar het volgende! Zet een zwembad op om een beetje af te koelen na al die intensieve dance moves. Het is ook leuk om je zwembad aan te kleden met opblaasbare zwembanden, -dieren en waterpistolen! Een groot voordeel van een festival in eigen tuin is dat er geen lange rijen zijn bij de toiletten of de bar.

Sfeer met buitenverlichting

Zodra het donker wordt en iedereen heeft genoten van het festival eten, is het tijd voor het avondprogramma. Met de gezellige Denmark als buitenverlichting zorg je ervoor dat de sfeer er direct weer goed in zit. Deze staande buitenlamp lijkt op een fakkel en zorgt voor een echte festivalsfeer!

Last van pijnlijke voeten? Kom tot rust in een fijne hangmat of zithoek. Kleed dit gezellig aan met de Storm. Deze lamp kun je op tafel, naast de dansvloer of in de boom hangen. Gelukkig is hij ook waterdicht, want met het weer in België weet je het nooit. Maar blijf niet te lang in de hangmat zitten, want de eindshow wil je niet missen. Voordat je het weet zit jouw festivaldag er op en kruip je jouw tent in, morgen weer een dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *