Booglampen: een echte aanrader

Een lege hoek in de living. Iedereen komt hem wel eens tegen, of ergert zich eraan. Maar er is hulp onderweg! Dat ene hoekje vul je gezellig op met een lichtpunt. Een booglamp is dé ideale oplossing om sfeer en functionaliteit in dat hoekje te brengen. Meer weten? Lees gerust verder!

Een booglamp als vloerlamp

Is dé sfeermaker in huis. Maar wat bedoelen we precies met “booglamp”? Het is een staande lamp met een stevige voet. Vanaf de voet loopt hij in een grote boog (zoals de naam al zegt), om uiteindelijk te eindigen in één of meerdere sfeervolle lampenkappen. Je kan voor een volledige booglamp kiezen (dus boog + lampenkap). Maar het voordeel aan een booglamp zonder kap is dat je je lamp zelf kan samenstellen met een gekozen variant. Wanneer je houdt van een opvallende lamp kan je kiezen voor een booglamp met lampenkap in bloemenprint, pauwenprint of een opvallende kap in goud. De keuzes zijn eindeloos!

Ben jij meer fan van een tijdloze variant? Dat kan natuurlijk ook. Zoals deze super leuke Arc Basic. Een booglamp in koper met witte kap. Hij heeft een minimale uitstraling waardoor het een lamp is waar je jarenlang van kan genieten. Bijvoorbeeld een zwarte booglamp zorgt voor een industriële touch aan je interieur.

Functionele blikvanger

Een booglamp in je interieur heeft ook een functionele functie. Het is niet alleen een mooie lamp in huis, maar hij is perfect te gebruiken als leeslamp in de woonkamer. De kap hangt boven de zetel dus het licht wordt mooi verspreid waardoor je een beter zicht hebt om te lezen of om te werken.

Deze leuke lampen passen in elke woonstijl én in elke ruimte. Een booglamp is dus een super flexibel ding waarmee je alle kanten op kan. Iets nieuws nodig in je interieur? Ga eens voor een leuke booglamp als perfecte lichtpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *