Als je op jezelf gaat wonen: tips voor de leukste inrichting

Op jezelf wonen

Er komt voor iedereen wel een moment waarop je Casa Mama verlaat. Het ouderlijke nest wordt ingeruild voor een nieuw begin alleen of samen met jouw vriend(in). Naast het regelen van zaken zoals adres wijzigen, rekeningen en verzekeringen, zijn er ook heel wat leuke kanten aan alleen gaan wonen. Denk aan: je huisje inrichtingen, yes! Hoe begin je daar aan? Enkele tips lees je hier.

Kies een leuke woonstijl uit

Op jezelf wonen
Bron: www.flexa.nl

Je hebt vast al wel in je hoofd welke woonstijl je heel mooi vindt, en welke helemaal niet. Nee, toch niet? Je kan allerlei inspiratie opdoen bij andere mensen thuis maar het kan ook via onze Trends & Inspiratie pagina! Check deze pagina zeker wanneer je op jezelf gaat wonen en krijg extra ideeën!

De juiste verlichting fleurt je huis op

Op jezelf wonenCreëer je eigen plekje met leuke spullen van thuis, maar ook met nieuw gekochte items om je interieur helemaal jouw te maken. We zouden lampenlicht niet zijn als we jou geen verlichting tips zouden meegeven. De laatste stap in het inrichten van jouw woning is de keuze van de juiste verlichting.

Een opvallende vloerlamp of een simpele hanglamp: het kan allemaal. Zorg er alleen voor dat alles bij elkaar past én past binnen jouw gekozen woonstijl. Een perfecte tafellamp is de Big Cage. Deze past in jouw woonkamer, maar even goed in de slaapkamer. Het is een lamp die thuishoort in de industriële woonstijl.

Om in de industriële sfeer te blijven: deze Magna staat prachtig in jouw nét nieuwe keuken! Zorg voor een gezellige sfeer met deze Magna inclusief leuke inrichting van de keuken. Koken was nog nooit zo gezellig.

Het zit in de details

Wanneer alle grote lijnen in huis zijn afgewerkt en je voelt je hélemaal goed in je nieuwe stek: geef dan aandacht aan ontbrekende details. Zorg voor leuke vintage schilderijen aan de muur of een opvallende spiegel aan de wand in de hal. Planten en bloemen zorgen voor die huiselijke sfeer die je echt nodig hebt als je net alleen woont!

Ben je klaar om de “big step” te zetten? Wij hebben met deze tips alvast enorm veel zin om ons interieur te pimpen met nieuwe spullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *