Aan het werk met onze bureaulampen

Terug naar school? Of gewoon de behoefte om je werkkamer een boost te geven? Zorg dan zeker voor een functionele bureaulamp. Een beetje sfeer is ook altijd welkom, toch? Hoe je de perfecte combinatie maakt tussen deze twee lees je in dit artikel.

Een degelijke tafellamp

Tijdens het werken heb je niet altijd zin om het grote licht in de kamer aan te doen. Daarom zijn tafellampen of bureaulampen de perfecte vervanger. Het is in de eerste plaats belangrijk om een goed bureau en een goede bureaustoel te hebben. Maar verlichting is natuurlijk de finishing touch.

Het is een feit: de aanwezigheid van een goede bureaulamp verbetert jouw werkprestaties. Een bureaulamp mét leesfunctie? Ja, dat is wat we zoeken. Op die manier kan je zelf de lichtsterkte bepalen die je op dat moment fijn vindt. Wanneer we iets willen lezen is een leeslamp (zoals de naam al zegt…) het makkelijkst. Wanneer we op onze laptop aan het werk zijn, is gedimd licht een stuk aangenamer.

Passend in de woonstijl

Een bureaulamp aankopen? Allemaal leuk, maar het is wel de bedoeling dat deze volledig aansluit bij jouw woonstijl. Industrieel – landelijk – klassiek? We hebben onze favorieten verzameld zodat je zelf de sfeer in huis bepaalt!

Zet je werkkamer in een nieuw licht met onze Kolja. Het is een moderne eyecatcher met super veel functionaliteiten. Een echte aanwinst dus!  Ook voor een klassieke touch kan gezorgd worden met deze Banker notarislamp. Hij brengt nostalgie en karakter aan je huis. Toch meer fan van landelijk? Dan spreekt de tafellamp Woodi jou zeker aan!

Op zoek naar nog meer tips voor het verlichten van je home office? Lees dan snel verder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *