3 tips voor een zomer-proof terras!

sfeervolle verlichting

Zomer is in het land, en wat zijn we blij. Lange zomeravonden, gezellige terrassen en sfeervolle verlichting. Wil je je tuin of terras een frisse boost geven deze zomer, maar je weet niet goed hoe? Wij geven je 3 leuke tips om die zwoele avonden te beleven in een gezellige sfeer. Een zomerse cocktail, iemand?

buitenverlichting

Tip 1: Creëer een gezellige loungehoek

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een loungeset is echt dé musthave deze zomer. Én veel gezelliger. Gooi die tuinstoelen en tuintafel meteen weg en ga voor de meest relaxte optie. Hij staat mooi onder jouw terras of ook los in de achtertuin kan het een sfeervolle hoek worden. Met een leuke tafel maak je hem compleet. Op die manier word je helemaal ‘zen’!

Tip 2: Veel planten en zomerse kleuren

Niet te vergeten: planten zijn een echte musthave voor op jouw terras. Zorg voor verschillende planten en kleurrijke bloemen om je terras of tuin een frisse uitstraling te geven. Geef je tuin een persoonlijke uitstraling zodat het helemaal je eigen plek wordt. Leuke kussens, een geurkaars en een tapijt: jij bent helemaal klaar voor de zomer.

buitenverlichting

Tip 3: De meest sfeervolle verlichting

… En die vind je bij lampenlicht! We hebben verschillende leuke verlichting voor in je tuin of op je terras. Hou je van landelijk? Werk dan je terras af met de klassieker Anna. Een landelijke buitenlamp die zorgt voor sfeervolle verlichting. Plaats hem naast je nieuwe loungeset en geniet volop van gezelligheid. Meer op zoek naar iets modern? Dat kan ook! Onze musthave Denmark is een tijdloze buitenlamp dankzij de strakke uitvoering. Kies op een relaxte manier (in jouw lounge bijvoorbeeld) naar dé geschikte verlichting voor deze zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *